Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Akcija „Rastemo iz dana u dan“

Povodom dolaska proleća i dva nova ukusa Barni biskvita – jabuke i jagode, kompanija Kraft foods započela je akciju pod nazivom „Rastemo iz dana u dan“, sa ciljem da pomogne roditeljima u nameri da nauče najmlađe kako da vole i čuvaju prirodu, pozivajući ih da izađu napolje. Tim povodom organizovano je druženje sa novinarima i njihovom decom u Hajd parku, tokom kojeg su najmlađi bili u prilici da uz savete agronoma upoznaju proces sađenja jabuke i sami učestvuju u stvaranju prvog Barni vrta.
Pokazujući svojim primerom, Barni je tokom ovog druženja pozvao prisutne roditelje da zajedno sa decom zasade vrt i prate njegov razvoj. Kako bi im to bilo olakšano, roditelji su dobili na poklon seme različitog povrća i sadnice jabuke, a mali istraživači Barni dnevnik „Rastemo iz dana u dan“. U njemu će zajedno sa roditeljima, moći da beleže kako se razvija i raste njihova bašta, ali i da pročitaju konkretne savete kako da ona bude lepša i bogatija. Negujući svoju baštu, mališani zajedno sa njom rastu iz dana u dan, saznajući nove stvari i razvijajući odgovornost kako prema prirodi, tako i prema sebi.
Kako bi se ovo druženje i akcija nastavila, kompanija Kraft foods je odlučila da otvori zvaničnu Barni facebook stranicu www.facebook.com/barniistrazuje gde će roditelji i deca moći da razmenjuju iskustva sa Barnijem i prate kako se razvija njegov vrt, ali i da postavljaju fotografije svojih vrtova. Pored toga, ova stranica biće mesto gde će roditelji uvek moći da pronađu nove, inspirativne ideje i edukativne predloge kako da pokrenu mališane na učenje kroz igru i zabavu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!