Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Raspevani „Nokia“ lift

Kompanija „Nokia“ nedavno je promovisala svoj najnoviji Lumia telefon. Ipak, reklo bi se da je promocija u Rusiji privukla najviše pažnje. Radnja se događa u jednom od liftova u tržnom centru u kome je postavljena skrivena kamera. U prvom scenariju u lift ulaze maskirani specijalci, u drugom ga napadaju maskote iz popularne igrice „Angry birds“, a u trećem lift postaje noćni klub.
Šta biste uradili kada bi vas u pokušaju da izađete iz lifta sprečila masa specijalaca, maskiranih poput nindža ratnika. Dok neprijatna tišina ispunjava lift, oni iznenada počinju da pevaju.

I dok se posetioci tržnog centra voze liftom ni ne slute da će ih „napasti“ nasrtljive ptice, odnosno maskote iz popularne igrice „Angry birds“.

Lift se iznenada pretvara u noćni klub, tu su muzika, lajt šou i atraktivne igračice…

Izvor: 24sata

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!