today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Radne grupe u okviru foruma IZAZOV 2024 (powered by smartpoint adria)

Deseti, jubilarni, regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2024 biće održan 23. i 24. aprila u Beogradu, pod generalnim pokroviteljstvom agencije smartpoint adria. Slogan ovogodišnjeg foruma je „Istina je IZAZOV“.

Marketing mreža želela je da ove godine forum IZAZOV bude drugačiji, još interaktivniji, ali i da pored umrežavanja i poslovnog povezivanja kompanija i agencija, dobije još jednu svoju svrhu, a to je – zajednični i kontinuiran rad na unapređenju i razvoju industrije i tržišta.

U okviru foruma ove godine biće formirane radne grupe koje će se baviti temama u fokusu naše struke u ovom trenutku – ESG i održivo poslovanje; Employer branding i privlačenje talenata; E-commerce i digitalizacija tržišta i TikTok i unapređenje saradnje sa influenserima.

Radne grupe će činiti 5-7 stručnjaka iz kompanija i agencija, a koji će zajedno radili na pripremi smernica i preporuka sa primerima dobre prakse i delili svoja znanja i iskustva sa drugim učesnicima na tržištu.

Na forumu IZAZOV biće pokrenute javne diskusije o temama kojima su se bavile radne grupe, a nakon događaja biće objavljen dokument sa smernicama i preporukama u određenoj oblasti.

Cilj je da projekat bude dugoročan i da se na forumu IZAZOV svake godine pravi presek onoga što je urađeno u prethodnoj godini, ali i otvaraju nove teme u skladu sa potrebama struke.

Zašto bi trebali da se uključite u radnu grupu?
Ovo je idealna prilika za promociju vas i vaše kompanije/agencije kao lidera u određenoj oblasti, umrežavanje i povezivanje sa stručnjacima iz iste oblasti, ali i doprinosa koji bismo na ovaj način zajedno mogli da damo tržištu i industriji.

Pozivamo vas da se uključite u rad radnih grupa. Prijave su otvorene do 27. februara, a svoj CV sa naznakom za koju radnu grupu ste zainteresovani možete poslati na mejl hello@marketingmreza.rs 

Organizator zadržava pravo da nakon završenog konkursa odabere timove koji će činiti radne grupe za 2024. godinu. Zbog ograničenog broja članova tima po radnoj grupi, na žalost, neće moći da učestvuju svi zainteresovani, ali ćete moći da date svoj doprinos i aktivno se uključite na javnoj diskusiji u okviru foruma IZAZOV 2024.

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

3,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!