Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Pumble – startap koji olakšava posao PRofesionalcima

Iako se zna da donose pozitivne rezultate, u praksi je teško meriti efekat marketing i PR ulaganja, a Pumble je novi domaći startap koji planira da upravo reši taj problem i pomogne u svakodnevnim aktivnostima profesionalcima koji se bave odnosima sa javnošću.
Ovo je još jedan interkompanijski startap koji se u poslednje vreme pojavljuje u našoj zemlji, a Nenad Milanović, direktor do skora isključivo autsorsing kompanije COINGa, došao je na ideju kroz razgovor sa dosta eksperata iz oblasti marketinga i PRa i počeo da istražuje problem i traga za rešenjem. Od ideje do lansiranja njegov tim je došao za 10 meseci.
Proizvod je namenjen Marketing i Public Relations profesionalcima, ali može biti koristan svakome ko želi da održava svoje lične medija kolekcije. Pumble svojim korisnicima olakšava dosta različitih aktivnosti – od ažuriranja i vođenja PR strane na sajtu, preko praćenja rezultata medijske pokrivenosti i održavanja baze relevantnih publikacija do kreiranja izveštaja i koordinacije tima.
Pumble je trenutno besplatan za sve korisnike i kako nam Nenad kaže, planiraju da tako ostane dok ne budu sigurni da je njihov proizvod ono što je potrebno njihovim klijentima.

Više informacija pronađite na sajtu http://startit.rs/

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!