today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Prvi online leksikon

Da li se sećate osećaja kada ne možete da dočekate da vidite šta je vaša simpatija napisala u leksikonu? Sećate li se pitanja šta želiš da postaneš kad porasteš ili ko ti je najbolja drugarica? Sigurno vam i danas zaigra srce i izmami osmeh kada uz kaficu sa društvom prelistavate stare leksikone i prisećate se uspomena koje su obeležile vašu mladost i odrastanje.
Činjenica je da vreme brzo prolazi. Međutim, to nije razlog da se još jednom ne vratimo u detinjstvo i osvežimo davno zaboravljena sećanja na stare ljubavi i omiljene grupe iz detinjstva. Ovoga puta, ne morate stajati u redu da biste se upisali u leksikon vašeg drugara, već to možete učiniti online.
Agencija Executive Group osmislila je Donleksikon (www.donleksikon.rs), prvi online leksikon koji vam omogućava da se upišete kod prijatelja ili da kreirate svoj. Možete se lako povezati sa svim starim ili novim Facebook prijateljima i pozvati ih da se upišu u vaš leksikon. Ono što je odlično kod ovog leksikona, jeste to što ga ne možete pocepati, niti „zaturiti“ negde na dnu plakara. Takođe, prednost je činjenica da vam se drugari sada ne mogu požaliti da je leksikon neuredan jer „ima uši“ ili je ispunjen „švrakopisom“.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

2,33 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!