Prva kafa u Hrvatskoj poslana dronom

REGION – Ivica Prskalo, svetioničar s otoka Babca, prva je osoba u Hrvatskoj kojoj je kafa poslata ekskluzivnim prevozom zahvaljujući Francku i Bruketa&Žinić&Grey timu. Naime, Jubilarna kafa, koju je Franckov barista sveže pripremio samo za njega, poslata je s otoka Pašmana na Babac ni više ni manje nego – dronom. Ovim potezom Franck je postao prvi proizvođač kafe u Hrvatskoj koji je poslao kafu dronom sa željom da iznenadi udaljenog ljubitelja kafe povodom jubilarnih 25 godina Ciglice.

Svetioničar Ivica Prskalo na Babac se sa porodicom doselio pre šest godina, a živi u svetioniku koji je izgrađen 1874. godine. Ivica, koji se brine za sigurnost brodova i posade navodeći ih u naše luke, dan ne može zamisliti bez kafe koja mu je ovoga puta dostavljena u termosu. Sveže pripremljena Ciglica tako je „preletela“ do Babca koji je udaljen jednu nautičku milju od Pašmana.

Ovaj neobičan let bilo je moguće pratiti i uživo na društvenim mrežama, a kako je sve to izgledalo možete proveriti na Franck Hrvatska Facebook stranici. Priču su preneli i mediji.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari