Prva digitalna poslovnica Addiko banke u Hrvatskoj!

REGION – Addiko banka nedavno je predstavila Addiko Virtualnu poslovnicu, prvu digitalnu poslovnicu u Hrvatskoj koja klijentima svih banaka omogućava u potpunosti digitalan kreditni proces te proces otvaranja tekućeg računa.

Za ove usluge tako više nije potrebno dolaziti u fizičku poslovnicu. Strateško i dizajnersko vođenje digitalne transformacije, odnosno transformacije fizičke u digitalnu poslovnicu, zajedno s timom Addiko banke vodio je tim iz Bruketa&Žinić&Grey, agencije s kojom banka na svih pet tržišta sarađuje od rebrandinga. Za vreme trajanja projekta, agencijski se specijalista za digitalnu transformaciju čak preselio u kancelarije Addiko banke.

„Kada govorimo o modernom, zapravo zamišljamo digitalno, praktično i intuitivno rešenje. Addiko Virtualna poslovnica je sve to u jednom i uz to još u atraktivnom paketu s funkcionalnostima i pogodnostima za klijente koje niko drugi u Hrvatskoj nema i zato je ona budućnost bankarstva“, izjavila je Maja Čulig, direktorka marketinga i korporativnih komunikacija Addiko Grupe.

„Smisao digitalne poslovnice je korisnicima pružiti dodanu vrednost, a u ovom slučaju, to je ušteda vremena u odnosu na odlazak u fizičku poslovnicu. Nakon inicijalnog predloga koji je dala kompanija 360provideo.hr, napravili smo istraživanje na temelju kog smo definisali kako celokupno digitalno bankarsko iskustvo učiniti boljim za korisnike, bez obzira na uređaj koji koriste. Napravili smo strategiju kako to sprovesti, vodili proces, bili zaduženi za UX dizajn te 2D dizajn izbornika, forme polja i korisničkog iskustva i sve to u uskoj i dobroj saradnji s timom Addiko banke“, izjavio je Dario Drmač, specijalista za digitalnu transformaciju i e-trgovinu iz agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Addiko Virtualna poslovnica from Bruketa&Zinic&Grey on Vimeo.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari