Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Prva Akademija za upravljanje inovacijama od 5. do 9. novembra!

Akademija za upravljanje inovacijama (Innovation Management Academy) osmišljena je kao petodnevni intenzivni program kome je glavni cilj da unapredi individualne i organizacione inovacione sposobnosti i time doprinese razvijanju inovacionih kompetencija. ICT Hub Playground će od 5. do 9. novembra biti mesto susreta četrdeset odabranih polaznika sa domaćim i svetskim predavačima koji su eksperti u ovoj oblasti.

Akademija je idealna prilika za sve one koji razmišljaju i posluju kao preduzetnici, bilo da su zaposleni u kompaniji, menadžeri inovacija ili njihovi lideri i ambasadori. Polaznici će moći da se oslone na već isprobane i testirane metodologije i alate kako bi dobili optimalne rezultate, a o tome šta su tačno inovativna poslovna rešenja, kako se kreira uspešna inovaciona strategija i koji su sve činioci koji pomažu osnaživanje preduzetničkog duha unutar radne organizacije, saznaće od predavača kao što su Afonso Rebelo de Sousa, poslovni konsultant koji je korporativno iskustvo gradio u kompanijama kao što su Adidas i LinkedIn, Antonia Matjačić i Heinrich Schmid-Schmidsfelden, predstavnici kompanije WhatAVenture koja se bavi razvojem i izgradnjom biznisa na inovativan način, potom stručnjaci iz kompanija poput A1/VIP, IBM, PMI i NELT, ali i Sandra Nešić, Kosta Andrić i Dušan Vukanović, predstavnici ICT Hub tima koji kroz svoja programska rešenja nastoji da osnaže inovacije kako u startap, tako i u korporativnom poslovnom okruženju.

Sve informacije o programu Akademije, kao i detalje vezane za prijavu možete pronaći na linku https://akademija.icthub.rs/sr/o-akademiji/

Program je kreiran od strane Centra za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub. Sa velikim iskustvom u mentorisanju i investiranju u stotine startapa, ali i u implementaciji uspešnih programa inovacija u kompleksnim korporativnim sistemima, ICT Hub je prepoznat kao pionir u pružanju tih usluga i sklapanju partnerstava u oblasti korporativnih inovacija, kako u Srbiji, tako i u regionu. Akademiju je finansijski podržala Američka agencija za međunarodnu saradnju (USAID) i sprovodi se u okviru projekta „Igralište inovacija“.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!