today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Proširi svoje vidike uz Career Days!

Već tradicionalno, osamnaestu godinu za redom, 19. i 20. aprila ove godine u BELEXPO centru na Novom Beogradu, održaće se dvodnevni sajam edukacije, praksi i poslova Career Days 2012, u okviru studentske organizacije AIESEC. Sajam predstavlja centralni događaj te vrste u zemlji, a održava se, takođe, i u Nišu i Novom Sadu.
Kao idealno mesto za neposredan kontakt između poslodavaca i studenata, Career Days pruža mogućnost da se usavršite u profesionalnoj sferi, pripremite za buduće zaposlenje ili pronađete praksu ili posao.
Za “Career Days”, ova godina predstavlja stvaranje nove tradicije. Nakon novog logotipa sajma, drugačijeg koncepta održavanja radionica koje prethode sajmu, Career Days je ove godine postao i međunarodni AIESEC projekat, zahvaljujući praktikantima iz inostranstva koji su pomogli organizaciju sajma.
Novi koncept sajma je osmišljen sa idejom da se studentima približi rad kompanija, kao i sva neophodna znanja i veštine, koje će im omogućiti lakše započinjanje karijere. Kroz direktnu komunikaciju sa poslodavcima na samom sajmu, studenti će imati priliku da se oslobode svih strahova i nesigurnosti i na taj način steknu veliko iskustvo. Po ugledu na prošlu, i ove godine će biti omogućena dostupnost baze podataka svih kandidata, kompanijama učesnicama tokom cele godine. Kako biste se našli u bazi kontakata, potrebno je da pošaljete svoj CV koji će vas izdvojiti iz proseka i istaći sve vaše kvalitete.
Sticanjem prakse i kontakata sa važnim poslovnim partnerima, osigurava se dobar početak buduće karijere. Mnogobrojnim simulacijama i ovladavanjem pisanja svoje radne biografije, budući radnici će učiti kako da u najboljem svetlu predstave sebe kao kompetentne na tržištu rada. Ostvariće i međusobne kontakte, razmeniti iskustva i time postaviti temelje odnosa u kojima će se možda oni u budućnosti pojaviti u ulogama njihovih sadašnjih menadzera i prezentera edukacija i programa zapošljavanja.
Career Days i ove godine „razmislja ekološki“. Sav promotivni materijal je štampan na biorazgradivom papiru, sve limenke flaše i papiri iskorišćeni tokom sajma biće reciklirani, dok firme pored tipskih štandova, imaju mogućnost da u „green corner”-u postavke štandova od recikliranog materijala.
Za više informacija o sajmu posetite naš sajt www.careerdays.rs, Facebook stranicu www.facebook.com/CareerDays.AIESEC ili nas posetite na Twitter-u http://twitter.com/careerdaysrs.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!