test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Priča o pričanju priče u dizajnu

Mikser House i Mooshema vas pozivaju da čujete „Priču o pričanju priče u dizajnu“, Uglješe Vrcelja, osnivača kreativne agencije Superdot i dizajnerskog brenda Mooshema.
Uglješa će u okviru programa „Nedeljna doza balkanskog dizajna“ danas u 18 časova, podeliti sa nama svoje ideje o proizvodnji i stvaranju brenda na našim prostorima, obojene utiscima iz Pariza, gde se brend Mooshema prvi put predstavio na jednom od najvećih sajmova enterijera „Maison&Object“ i gde je on kao industrijski dizajner u okviru koncepta „Dvo-ika“ izlagao na Paris Design Week-u.
Poseban akcenat logoreičnog umetnika biće na „pričanju priče“ koja je u današnjem svetu neophodna da se upotpuni i zapakuje dizajnerski proizvod.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!