Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Pop Culture Challenge – budite deo ovog izazova

Verujete u moć pop kulture i želite da pomoću nje pozitivno utičete na društvo u kome živite? Imate ideju kako to da ostvarite, ali vam je potrebna pomoć? Centar E8 je otvorio novi poziv namenjen svima onima koji kroz pop kulturu žele da promovišu demokratske vrednosti, aktivizam i civilno društvo.

„Demokratija je pitanje koje se tiče svih nas. Nažalost, možemo da primetimo da realnost nije baš takva. Naša ideja je da ovim projektom pokažemo da ljudi mogu i treba da se bore protiv društvenih problema koji ih okružuju, a mi ćemo im pružiti neophodnu pomoć i resurse da to učine na kreativne i inovativne načine.”, ističe Vojkan Arsić, direktor Centra E8.

Ukoliko govorimo o promociji demokratije i njenom jačanju u Srbiji, tradicionalne strategije ostvaruju sve manje uspeha. Zbog toga je Centar E8 u partnerstvu sa DT Institutom lansirao Pop Culture Challenge sa ciljem da kroz kreativne ideje i pop-kulturne formate podstakne ljude da podrže demokratiju u najširim društvenim krugovima: van zone komfora, pa čak i među onim delovima društva koji joj nisu naklonjeni.

Poziv je otvoren za sve pojedince_ke, studente_kinje, formalne ili neformalne kolektive, organizacije civilnog društva, nezavisne medije, kreatore sadržaja, umetnike_ce i kreativce iz Srbije da shvatajući pop kulturu najšire moguće počevši od muzike, filma, kratkih video-klipova, podkasta do grafita, stripova, animacija, video-igara i različitih umetničkih performansa osmisle ideju i prijave se za drugu sezonu Pop Culture Challenge-a.

Najuspešnije ideje će imati priliku da prođu kroz mentorski proces, upoznaju druge timove, razmene iskustva i naprave detaljan plan za realizaciju svoje ideje. Na kraju procesa, timovi čiji projekti ispune zahteve i očekivanja stručne komisije dobiće nagradu: novčana sredstva za podršku u implementaciji plana.

Rok za prijave je 30. novembar, a više informacija i način prijave možete saznati na zvaničnom sajtu: https://popculture.rs/

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!