Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Predstavljene nove Bambi Yo D’Oro napolitanke

Kompanija Bambi Banat predstavila je novi proizvod – neprelivene napolitanke Yo D’Oro, sa bogatijom strukturom, koje su pogodne za ishranu vegetarijanaca i svih koji se zdravo hrane, jer ne sadrže veštačke boje, ni konzervanse.
Brend menadžer Sanela Dinić istakla je da su pri kreiranju novog proizvoda uzete u obzir sugestije i želje potrošača. Ona je naglasila da je Bambi Banat uložio značajna sredstva u novu liniju za proizvodnju vafla, koji će biti znatno hrskaviji i kremastiji od dosadašnjeg.
Prema njenim rečima, ta kompanija ima u ponudi i proizvode, koji su pogodni za konzumiranje tokom posta, a kreirani su prema željama potrošača. Bambi Banat je poznat i po tome što je iz svih svojih proizvoda eliminisao trans masti.

Izvor: Tanjug

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!