Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Predstavljena TV aplikacija za turiste u Beogradu

Turistička organizacija Beograda i kompanije Samsung Electronics i Tehnicom Computers predstavile su prvu regionalnu aplikaciju za Samsung Smart televizore namenjenu domaćim i stranim turistima – Belgrade City guide. Na taj način Beograd je jedini u regionu dobio ovakvu vrstu aplikacije.
Ovim projektom Beograd prednjači među evropskim gradovima koji prate IT trendove u cilju turističke promocije. Pored mobilne aplikacije koja je dostupna za sve Android uređaje, projekat je proširen i na Samsung Smart TV uređaje, čime će doprineti informisanju kako Beograđana tako i još većeg broja turista pri boravku u našem gradu. Ova nova TV aplikacija posebno je pogodna za hotele i hostele širom Srbije.
Aplikacija je namenjena stranim i domaćim turistima, gostima Beograda, ali i svakome ko želi da se bliže upozna sa lepotama i znamenitostima grada, mestima za izlazak i provod ili odmor. Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišcenje nije potrebna aktivna internet konekcija.
Iz aplikacije se može saznati gde su najbolji restorani, barovi, prodavnice i razne druge korisne informacije, a korisnike čeka više od 650 stranica sa slikama i geo lokacijom, prikazanom Google mapom koja omogućava lako snalaženje u prostoru.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!