today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Potrošači biraju najbolje domaće brendove

Udruženje „Moja Srbija“ pokrenulo je danas akciju za dodelu priznanja potrošača za najbolje domaće brendove i proizvode u okviru akcije „Moj izbor 2012“, saopštilo je to udruženje. Internet nominacije će trajati do 25. maja, nakon čega će biti formirane finalne liste i pokrenuta procedura za izbor najomiljenijih domaćih proizvoda i brendova, a sredinom decembra najboljima će biti uručena prestižna priznanja.
Cilj kampanje „Srbija ima kvalitet“ je podsticanje razvoja proizvodnje i unapređenja kvaliteta robe i usluga u Srbiji, stvaranje poverenja građana u kvalitet domaće robe, kao i promocija kvalitetnih domaćih proizvoda, brendova i usluga, piše u saopštenju. Priznanje „Moj izbor“ je jedino priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, a osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Izuzetno, za ovo priznanje se mogu nominovati i strani proizvodi i brendovi, ukoliko poslovanje njihovih kompanija odlikuju značajne investicije u Srbiji, visoka društvena odgovornost i slično.
Istraživanje na osnovu koga će priznanja biti dodeljena se vrši na reprezentativnom uzorku od 2.000 kupaca, i to upravo u supermarketima – na mestu gde građani obavljaju kupovinu. Anketiranje potrošača će se obaviti u sklopu kampanje „Srbija ima kvalitet“ i istoimenog karavana, koji će biti organizovan tokom oktobra i novembra 2012. godine u 20 gradova Srbije. Udruženje „Moja Srbija“ pozvalo je sve građane da svojim glasovima pomognu domaćim proizvodima i brendovima da budu nominovani za nagradu „Moj izbor 2012“.
Nominacije se vrše putem sajta MojIzbor.rs.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!