Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Potrošač 3.0 ima jasno postavljena očekivanja prema brendovima!

Povodom konkursa Mark Awards (powered by PepsiCo), a kako bi dodatno promovisali njihove potencijale i uspehe, uradili smo seriju intervjua sa nominovanima za ova prestižna priznanja. Danas, za naš portal, govori Sanja Obradović, Brend menadžer, Mona Fashion.

Šta danas znači REMARKABLE brend?
Remarkable brend je hrabar i jedinstven, spreman da se menja i unapređuje zarad dobrobiti potrošača, dok je njegova vizija i vrednosti koje ga utemeljuju jasna i nepromenjena. Ovakav brend odlikuje pre svega istinski integritet i izuzetnost u svakom pogledu.

Na kojim poljima se danas biju bitke brendova za srca potrošača u modnoj industriji?
Ono što je izuzetno važno jeste da se konstantno radi na unapređenju celokupnog iskustva potrošača na svim nivoima. U samom procesu kreiranja proizvoda da biste se izdvojili na tržištu treba da imate svoj lični pečat, nešto po čemu ćete se izdvojiti od drugih i po čemu će vaš brend biti jedinstven i prepoznatljiv. Izazov leži u tome da se kreira dobra poveznica između vrhunskog kvaliteta proizvoda i vrhunskog dizajna kreiranog prema preferencijama potrošača, koji žele da kroz vaše odevne komade istaknu svoj stil i individualnost.

Sa druge strane ne treba zaboraviti na važnost vrhunske usluge, kako u maloprodajnim objektima tako i u online prodavnici, što implicira postojanje sinergije između različitih struktura u kompaniji u pogledu razmene pravovremenih informacija o potrebama i zahtevima potrošača, kako bi se unapredilo potrošačko iskustvo. Inovativna i autentična komunikacija brenda kroz kvalitetne kampanje i ostale brend aktivnosti
treba da bude u konstantnom fokusu kompanije, i da inspiriše potrošače na stvaranje emotivne povezanosti sa brendom.

Ko je potrošač 3.0 i šta očekuje od vašeg brenda?
Potrošač 3.0 je pre svega dobro informisan i ima jasno postavljena očekivanja prema brendovima. Potrošaču koji je svakodnevno izložen velikom broju komunikacionih poruka sa različitih kanala nije lako skrenuti pažnju i izdvojiti se iz mase brendova. Ovaj potrošač očekuje autentičnost i iskrenost od strane brenda, želi da razume svrhu brenda zato što je svestan da svojim izborima šalje poruku o sebi. Od brenda očekuje da prati inovacije koje se kontinuirano dešavaju, da konstantno radi na unapređenju njegovog celokupnog potrošačkog iskustva uz poštovanje njegove individualnosti.

Na koji uspeh u karijeri ste najponosniji?
U mojoj dugogodišnjoj karijeri ima mnogo projekata koji su mi zaista dragi i na kojima sam stekla dragocena iskustva, ali ako bih morala da izdvojim uspeh koji mi najviše znači to svakako jeste proces repozicioniranja Mona Man brenda. Iako je ovo proces koji i dalje traje, sve ono što je urađeno u proteklom periodu je bilo veoma značajno za razvoj brenda i njegove rezultate, a vođenje tog procesa je neverovatno iskustvo koje je oplemenilo moju karijeru i motivisalo me da poput mog brenda još više radim na sopstvenom razvoju i usavršavanju. Kada se izmestite iz postojećih okvira, promenite industriju u kojoj ste do tada radili i suočite se sa nekim potpuno novim izazovima, upravo u takvim uslovima imate plodonosnu šansu za lični razvoj, a smatram da je to izuzetno važno za svakog menadžera. Onoliko koliko ste vi spremni da se razvijate, da učite nove stvari i da dajete svoj doprinos poslu i brendu, toliko ćete moći i da motivišete članove svog tima i da ih podstaknete da zajedno pomerate granice izuzetnosti.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!