Podeli zabavu!

SVET – Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas Samsung GALAXY Beam, projektorski smart telefon koji omogućava korisnicima da svakom mestu prikazuju i dele multimedijalne sadržaje na velikom i osvetljenom projektorskom ekranu.
GALAXY Beam dopušta korisnicima da spontano dele fotografije, video snimke ili druge digitalne multimedijalne sadržaje sa porodicom i prijateljima tako što projektuje sadržaje sa telefona direktno na zidove, plafon ili druge improvizovane ravne površine. Na taj način svako može da učestvuje u zabavi bez potrebe za stvaranjem gužve oko smart telefona ili drugih ekrana veličine blokčića. Ultra sjajni projektor modela GALAXY Beam od 15 lumena dopušta korisnicima da slobodno i trenutno podele trenutke za pamćenje sa odličnim kvalitetom slike, čak i kada se sadržaji puštaju napolju.

„GALAXY Beam pruža mobilnu slobodu, jer omogućava jedinstveni doživljaj deljenja digitalnih sadržaja sa svima, odjednom i na svakom mestu, sa smart telefona koji je tanak i prenosiv koliko i bilo koji drugi na tržištu“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics.
Video snimci, mape, poslovne informacije, igrice, samo su deo čitave palete multimedijalnih sadržaja koji mogu trenutno da se projektuju pomoću modela GALAXY Beam, i sve to sa jasnom slikom visoke definicije čija širina ide do 50 inča. Ovaj uređaj poseduje projektorsku aplikaciju koja čini da izbor sadržaja i aktiviranje projekcije bude sasvim jednostavno, u nekoliko koraka.

Za više informacija posetite www.samsungmobilepress.com.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

1 komentar

  1. dali ima natpis na flasi coca cole…podeli radost coca cola i SIROCUK?ako nema eto jedne primerka od mene.. u napred hvala

Komentari