today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Podeli zabavu!

SVET – Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas Samsung GALAXY Beam, projektorski smart telefon koji omogućava korisnicima da svakom mestu prikazuju i dele multimedijalne sadržaje na velikom i osvetljenom projektorskom ekranu.
GALAXY Beam dopušta korisnicima da spontano dele fotografije, video snimke ili druge digitalne multimedijalne sadržaje sa porodicom i prijateljima tako što projektuje sadržaje sa telefona direktno na zidove, plafon ili druge improvizovane ravne površine. Na taj način svako može da učestvuje u zabavi bez potrebe za stvaranjem gužve oko smart telefona ili drugih ekrana veličine blokčića. Ultra sjajni projektor modela GALAXY Beam od 15 lumena dopušta korisnicima da slobodno i trenutno podele trenutke za pamćenje sa odličnim kvalitetom slike, čak i kada se sadržaji puštaju napolju.

„GALAXY Beam pruža mobilnu slobodu, jer omogućava jedinstveni doživljaj deljenja digitalnih sadržaja sa svima, odjednom i na svakom mestu, sa smart telefona koji je tanak i prenosiv koliko i bilo koji drugi na tržištu“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics.
Video snimci, mape, poslovne informacije, igrice, samo su deo čitave palete multimedijalnih sadržaja koji mogu trenutno da se projektuju pomoću modela GALAXY Beam, i sve to sa jasnom slikom visoke definicije čija širina ide do 50 inča. Ovaj uređaj poseduje projektorsku aplikaciju koja čini da izbor sadržaja i aktiviranje projekcije bude sasvim jednostavno, u nekoliko koraka.

Za više informacija posetite www.samsungmobilepress.com.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

  1. dali ima natpis na flasi coca cole…podeli radost coca cola i SIROCUK?ako nema eto jedne primerka od mene.. u napred hvala

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!