Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Podeli radost!

Uporedo sa svim evropskim tržištima, Koka-Kola u Srbiji lansirala je najveću globalnu kampanju personalizovanih proizvoda ikada. U okviru kampanje „Podeli radost!“ Koka-Kola poklanja svojim potrošačima ono najvrednije – svoj brend! Naime, pored ikoničnog Koka-Kola logotipa na limenkama i bocama Koka-Kole i Koka-Kole Zero se nalaze najčešća i najpopularnija imena i nadimci u Srbiji. Ovo je ujedno i prva evropska kampanja u okviru kojeg će boce i limenke biti distribuirane širom Starog kontinenta.
U Srbiji će se na tržištu na limenkama i bocama naći 150 najčešćih imena a ujedno kako bi potrošačima ponudila širi izbor Koka-Kola je pripremila i proizvode sa nazivima kao što su: ortak, brat, sestra, simpatija, porodica i mnoge druge. Kampanja „Podeli radost!“ će zasigurno predstojeće leto pretvoriti u nezaboravno iskustvo uživanja u ovom svetski omiljenom napitku i učiniti ga još zabavnijim i više ličnim nego ikada pre. Potrošačima u Srbiji će biti omogućeno da uživaju u osveženju zajedno sa svojim najdražima darivajući im jedinstvene poklone – personalizovane limenke i boce koje podstiču povezivanje, razgovore i šire radost užitka.
Leto je vreme za druženje, upoznavanje novih prijatelja i avanture. Koka-Kola „Podeli radost!” kampanja će biti neizostavni deo leta koje je pred nama, nudeći svim obožavaocima nezaboravna iskustva i mnoge druge prilike za još čvršće povezivanje starih prijateljstava i započinjanje novih.

Izvor: 24sata

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!