Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Prijave za „Najbolje iz Srbije“ produžene do 5. marta

Privredna komora Srbije, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevni ekonomski list „Privredni pregled“ pozivaju kompanije da učestvuju u desetoj, jubilarnoj akciji „Najbolje iz Srbije“ u kojoj se biraju najuspešniji brendovi na srpskom tržištu.
– Cilj akcije je da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, promoviše najbolje robne i korporativne brendove iz Srbije, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu. Posticanjem razvoja jakih brendova unapređujemo konkurentnost domaće privrede, povećavamo prepoznatljivost robe sa oznakom „made in Serbia“ i olakšavamo prodor naših kompanija na međunarodno tržište, kaže Željko Sertić, predsednik Privredne komore Srbije.
Priznanje „Najbolje iz Srbije“ ovoga puta dodeljuje se u 25 kategorija: proglašavaju se 23 pobednika za 2013. godinu i dva decenijska – za najbolji robni i korporativni brend u proteklih deset godina. U akciji mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Republici Srbiji, konkurišući za priznanje u određenim kategorijama zavisno od svoje delatnosti, porekla preduzeća i brenda.
Javni poziv otvoren je do 5. marta 2014. godine. Prijavljeni će potom biti rangirani prema kriterijumima utvrđenim Metodologijom izbora „Najbolje iz Srbije 2013“ – na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, tržišno – finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.
Upitnik za prijavljivanje i detaljnije informacije o metodologiji, kriterijumima izbora, žiriju i nagradama dostupni su na sajtu www.najboljeizsrbije.rs. Učešće u akciji je besplatno.
Pobednici u akciji „Najbolje iz Srbije 2013“ biće proglašeni u aprilu, a laureati dobijaju pravo da koriste znak akcije kao simbol kvaliteta i poverenja potrošača i poslovnih partnera.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!