Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Prijave za „Najbolje iz Srbije“ produžene do 5. marta

Privredna komora Srbije, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevni ekonomski list „Privredni pregled“ pozivaju kompanije da učestvuju u desetoj, jubilarnoj akciji „Najbolje iz Srbije“ u kojoj se biraju najuspešniji brendovi na srpskom tržištu.
– Cilj akcije je da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, promoviše najbolje robne i korporativne brendove iz Srbije, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu. Posticanjem razvoja jakih brendova unapređujemo konkurentnost domaće privrede, povećavamo prepoznatljivost robe sa oznakom „made in Serbia“ i olakšavamo prodor naših kompanija na međunarodno tržište, kaže Željko Sertić, predsednik Privredne komore Srbije.
Priznanje „Najbolje iz Srbije“ ovoga puta dodeljuje se u 25 kategorija: proglašavaju se 23 pobednika za 2013. godinu i dva decenijska – za najbolji robni i korporativni brend u proteklih deset godina. U akciji mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Republici Srbiji, konkurišući za priznanje u određenim kategorijama zavisno od svoje delatnosti, porekla preduzeća i brenda.
Javni poziv otvoren je do 5. marta 2014. godine. Prijavljeni će potom biti rangirani prema kriterijumima utvrđenim Metodologijom izbora „Najbolje iz Srbije 2013“ – na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, tržišno – finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.
Upitnik za prijavljivanje i detaljnije informacije o metodologiji, kriterijumima izbora, žiriju i nagradama dostupni su na sajtu www.najboljeizsrbije.rs. Učešće u akciji je besplatno.
Pobednici u akciji „Najbolje iz Srbije 2013“ biće proglašeni u aprilu, a laureati dobijaju pravo da koriste znak akcije kao simbol kvaliteta i poverenja potrošača i poslovnih partnera.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!