Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Philips i Dizni najavljuju revolucionarno osvetljenje za decu

Kompanija Royal Philips najavila je lansiranje novih inovativnih, inspirativnih i zabavnih proizvoda za osvetljenje dizajniranih tako da deci, ali i celoj porodici dočara magiju Diznija kroz osvetljenje.
Spajajući Philips-ovu stručnost u osvetljenju sa Diznijevim omiljenim junacima, ovo posebno osvetljenje pretvoriće dečije sobe u maštovitija mesta za čitanje, igranje i spavanje, saopštila je kompanija Royal Philips.
Proizvodi će biti prodavani preko Philips-ovih i Diznijevih prodajnih kanala u Evropi i SAD od septembra, a u Aziji i Kanadi do kraja ove godine. Philips-Dizni portoflio sadrži inovativne koncepte u osvetljenju koji će omogućiti deci interaktivan doživljaj Diznijevih priča i junaka. Paleta proizvoda uključuje „umirujuće osvetljenje“, kao što je blago noćno osvetljenje, kao i proizvode koji su dizajnirani da bi promovisali sticanje navika redovnog spavanja kod dece, tako što ih obaveštava kada je vreme za ustajanje.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!