Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Pet besplatnih stipendija za Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju

imagesSvi maturanti i svršeni srednjoškolci koji žele da pohađaju prvu godinu na prestižnom Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA), a nemaju 2.900 evra za školarinu, imaju šansu da dobiju jednu od pet stipendija koju im dodeljuju „24 Sata” i FEFA. Iako važan, prosek iz škole nije presudan i jedini bitan, jer se osim njega velikim brojem poena boduju i motivaciono pismo i intervju pred komisijom. Motivaciono pismo je prilika da se budući studenti bliže predstave onima koji će odlučivati o njihovoj budućnosti. Interesovanja, osobine, sposobnosti, ciljevi, ambicije, želje važni su kriterijumi pri odabiru najboljih kandidata i prilika da se oni sami izdvoje iz gomile i pokažu da se savršeno uklapaju u ono što FEFA traži, a srednjoškolci koji dobiju stipendiju u prvoj godini, s uspehom iznad devet, nastavljaju besplatno školovanje.
– Diploma FEFA prepoznata je kod vodećih poslodavaca u Srbiji, ali i kod najuglednijih univerziteta u svetu gde se naši studenti dalje usavršavaju. Kvalitet FEFA ogleda se u savremenom metodu nastave, visokom profesionalnom ugledu profesora, istraživačko-konsultantskim poduhvatima Instituta FEFA i uspehu diplomiranih studenata. Stipendije omogućavaju nadarenim studentima da bez školarine obezbede vrednu diplomu koja je ulaznica za dalji uspeh u karijeri – kaže Ana Trbović, dekan FEFA.
Kandidati koji su pravilno popunili pismo biće pozvani na intervju, a nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane. Intervjui će se održati u periodu od 18. do 25. aprila i tada će kandidati doneti i sva ostala neophodna dokumenta. Konačni spiskovi svih kandidata i imena dobitnika stipendija biće objavljeni 10. maja, kada će biti poznato kojih pet srednjoškolaca je dobilo stipendije. Preliminarna lista kandidata koji ispunjavaju sve uslove i kriterijume konkursa i koji su dostavili potpunu i urednu dokumentaciju biće objavljena na www.fefa.edu.rs i na www.24sata.rs.
– Izbor najboljih i najuspešnijih kandidata vršiće stručna komisija, u kojoj će svaki član biti upoznat s motivacionim pismima i prisustvovaće svim intervjuima. Konačna ocena formira se kao prosečna ocena pojedinačnih ocena koje je kandidat dobio od svakog člana komisije.

Detalje konkursa pronađite na sajtu 24sata i na sajtu FEFA fakulteta.

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!