Otvorene prijave za „Sarajevo Business Bridge Awards 2018“

REGION – Sarajevo Business Forum (SBF), vodeća investicijska konferencija u Jugoistočnoj Evropi, 25. aprila dodeliće prestižna priznanja – kompanijama i pojedincima koji su svojim radom, inovativnim idejama i zapošljavanjem mladih doprineli razvoju preduzetništva i investicijske klime u regionu.

U zavisnosti od kvaliteta pristiglih prijava, planirano je da se nagrade dodele u šest kategorija, i to: Novi biznis/kompanija godine, Biznis/kompanija godine, Preduzetnik godine, Nagrada za kompaniju koja zapošljava mlade, Nagrada za društveni uticaj i Inovator godine.

Nagrade dobitnicima biće uručene na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH tokom prvog dana održavanja devetog Sarajevo Business Foruma, u prisustvu svetskih i regionalnih političkih i poslovnih lidera.

„Sarajevo Business Forum, kao vodeća ekonomska platforma u regionu, ima za cilj izgradnju boljeg poslovnog okruženja u regionu. Naša misija je razvoj preduzetništva jer samo uvezivanjem i razvojem tržišta, otvaranjem novih kompanija i zapošljavanjem mladih ljudi možemo proizvesti pozitivne promene u društvu“, rekao je Amer Bukvić, direktor BBI banke, naglašavajući da je konkurs za nagrade otvoren za kompanije i pojedince iz čitavog regiona, koji su pokazali izvanredne rezultate u poslovanju i čiji rad ima pozitivan uticaj na društvo u kojem posluju.

Na ovaj način SBF daje podršku kompanijama i pojedincima, naročito kompanijama koje su pokrenule novi biznis ili zapošljavaju mlade.

Prijave za SBF nagrade 2018 otvorene su putem stranice: http://sarajevobusinessforum.com/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari