today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otvorene prijave za SAM Akademiju 2024.

U susret novoj, četvrtoj po redu, generaciji menadžera SAM Akademije, i ove godine polaznike očekuje više od 30 renomiranih lidera iz različitih biznisa i isto toliko predavanja na različite teme u cilju osnaživanja u upravljanju kompanijama, ljudima i poslovnim procesima, kao i da bi se ubrzao razvoj njihovih karijera u smeru savremenih i uspešnih lidera 21. veka.

To i jeste glavna ideja vodilja ovog programa, koji je namenjen menadžerima, preduzetnicima, sadašnjim i budućim liderima. Kroz sinergiju razmene iskustva, znanja, kao i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, ovaj program doprinosi razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca, koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.

Program je sačinjen od 7 modula u okviru kojih je 26 predavanja koja će se održavati uživo tokom 11 subota. Predavanja su kreirana prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse koji su okrenuti budućnosti poslovanja. Svoje znanje učesnici će unapređivati kroz interaktivne sesije sa preko 30 istaknutih i renomiranih menadžera, ostvarenih profesionalaca i lidera sa regionalnim i internacionalnim iskustvom, koji rukovode nekim od najuspešnijim kompanija u Srbiji.

Kriterijumi su, kao i ranije, za menadžere – 7 godina radnog iskustva na menadžerskoj poziciji i/ili 5 godina rukovođenja timovima, kao i za preduzetnike, koji vode male i srednje kompanije – 7+ godina iskustva i/il minimum 7 ljudi kojim rukovodi ili minimum godišnjeg prometa u iznosu od 70 miliona dinara.

Pijave traju do 11.03.2024, a program počinje 23. marta. Link za prijave, s obzirom da je broj mesta ograničen je https://forms.gle/ZbEqa7LtWmedWTry7

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!