Otvorene prijave za 4. FMCG Summit Beograd!

FMCG Summit već nekoliko godina predstavlja centralno mesto okupljanja i najveći godišnji događaj za trgovački sektor u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Makedoniji.

Četvrti po redu FMCG Summit Beograd, koji će i ove godine, tradicionalno, biti održan 23. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, za cilj ima da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja kompanija u zemlji i regionu i aktuelne trendove, ali i pruži odličnu priliku za poslovno umrežavanje, ostvarivanje novih i učvršćivanje starih poslovnih kontakata.

Učesnici će imati priliku da saznaju koji izazovi očekuju sektor robe široke potrošnje u budućnosti , da se upoznaju sa analizama i prognozama o stanju na tržištu, kao i načinu na koji procesi digitalizacije utiču na industriju.

Više od 15 govornika, među kojima su direktori, partneri i samostalni konsultanti nekih od vodećih kompanija i agencija u zemlji i regionu će podeliti svoja tržišna iskustva i dati konstruktivne predloge za dalje unapređenje poslovanja, od kojih učesnici mogu imati dugoročnu i održivu ekonomsku korist.

Primere dobre poslovne prakse i trendove u industriji će podeliti predstavnici trgovačkih lanaca, proizvođača, distributera, agencija za istraživanje tržišta i konsultanti iz Austrije, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Potvrđeni govornici:
Kventin Roje (Quentin Royer), generalni direktor, Delhaize Serbia
Entoni Sošić, generalni direktor, Mercator S
Srečko Debelak, senior director, AT Kearny Slovenija
Patrik Zupančić, CEO, Promo.fill Slovenia
Sandra Melihen, director, Universe Licensing
Predrag Kurčubić, managing director, IPSOS Serbia
Igor Javor, direktor, mStart Hrvatska (Agrokor)
Ronald Luisser, managing director, Focus Austria
Marijana Agić Molnar, direktor, Gfk Srbija
ime govornika iz agencije Nielsen će biti potvrđeno

Na završnom panelu, kojim će moderirati Milan Ćulibrk (glavni i odgovorni urednik NIN-a), učešće su do sada potvrdili Peter Jagodić, generalni direktor distributerske kuće Mercata i Obrad Popović, direktor Domaćeg trgovačkog lanca (DTL).

Kompletan pregled tema i učesnika i informacije o kotizacijama i prijavi na stranici www.fmcg-summit.rs


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari