today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dokaži se 100%

Posle velikog uspeha prvog godišnjeg studentskog konkursa „Dokaži se 100%“, Banca Intesa je u prisustvu medija označila početak novog ciklusa takmičenja najtalentovanijih akademaca iz Srbije u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata. U nastojanju da podstakne kreativnost, logičko razmišljanje i takmičarski duh studenata, Banca Intesa pruža mogućnost ovim mladim ljudima da stečeno teorijsko znanje primene u praksi, u realnim poslovnim okolnostima.
I ove godine, pravo učešća na konkursu „Dokaži se 100%“ predviđeno je za studente 3. i 4. godine, kao i apsolvente svih domaćih univerziteta sa prosečnom ocenom iznad 8.00 i dobrim poznavanjem engleskog jezika. Svi zainteresovani studenti koji ispunjavaju navedene uslove mogu do 15. aprila, da preuzmiu prijavne formulare na zvaničnoj internet stranici Banca Intesa: http://www.bancaintesa.rs/, ali i na fan stranici projekta na najpopularnijoj društvenoj mreži Fejsbuk: www.facebook.com/dokazise100posto. Selekciju kandidata vršiće Sektor za ljudske resurse Banca Intesa, a 12 odabranih polaznika biće podeljeno u šest takmičarskih timova u okviru kojih će izrađivati rešenja na zadate probleme iz oblasti unapređenja zadovostva klijenata.
Početkom juna, stručni žiri će odabrati pobednički tim u oblasti implementacije i inovacije koji će predstavljati Srbiju na međunarodnom takmičenju u Italiji. Četiri takmičara iz dva najbolje plasirana tima biće nagrađena stipendijom od po hiljadu evra, dok će preostalih osam učesnika za angažovanje na projektu dobiti po 300 evra. Za pobednike međunarodnog nadmetanja predviđena je stručna praksa u Diviziji međunarodnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!