Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Osvojiti nečije srce je REMARKABLE dostignuće!

Povodom raspisivanja konkursa za dodelu Mark Awards 2022 priznanja, pitali smo marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija u Srbiji – šta za njih znači REMARKABLE brend i poslovni uspeh. Nataša Đurđević, doskorašnji Category Director, The Coca-Cola Company Central Eastern Europe i dobitnica Mark Awards specijalnog priznanja za lični doprinos razvoju struke, rekla je…

Šta za Vas znači REMARKABLE brend i poslovni uspeh?
U današnjem svetu prevelikog izbora u svakom smislu, izdvojiti se i zaslužiti nečiju pažnju je dostignuće, a osvojiti nečije srce i steći pravo na nečiji novac je REMARKABLE dostignuće i uspeh za brend odnosno poslovanje.

Šta danas znači biti REMARKABLE stručnjak?
Ostaviti vidljivi, pozitivan, trajan trag iza sebe. Shvatiti odgovornost da učinimo boljim nego što je bilo pre nas: brend koji nam je poveren, tržište na kome učestvujemo u utakmici, ljude sa kojima sarađujemo, zajednicu u kojoj živimo i radimo.

Zašto bi kolege trebale da se nominiju za Mark Awards priznanja ove godine?
Priznanja nisu sama sebi cilj. Ne treba raditi za priznanja, već raditi ono i onako što zaslužuje priznanje. Pozitivni primeri su nam inspiracija za dalji lični napredak, a priznanja odgovornost da nastavimo da dajemo najbolje od sebe.

Konkurs za prestižna Mark Awards 2022 priznanja raspisan je do 22. jula. Više informacija možete pronaći na sajtu mark-awards.rs.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!