Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ostvarena misija „Coca-Cola“ prazničnog karavana

Tokom „Coca–Cola“ prazničnog karavana, koji je posetio osam gradova u Srbiji, prikupljeno je sedam hiljada čestitki za mališane koji praznike provode u bolnicama širom Srbije.
Praznični duh osetili su stanovnici Beograda, Subotice, Novog Sada, Niša, Kruševca, Kraljeva, Čačka i Kragujevca, a prikupljenim čestitkama ostvarena je ovogodišnja misija karavana – da se lepim željama i porukama nade, ljubavi i pažnje ulepšaju praznici bolesnim mališanima. Veliki broj građana koji se odazvao akciji pokazao je da čaroliju započinjemo svi mi zajedno, a da su Nova godina i praznici pravo vreme darivanja.
Pri poseti svakom gradu, Deda Mraz i polarni medvedići Mrazuljko, Sneguljko, Njuškica, Grudvica i Mrvica su, uz predstavu za najmlađe, doneli prazničnu atmosferu i širili duh radosti i optimizma. Potom je usledio njihov odlazak u bolnicu, gde su dočekani sa radošću najmlađih koji su, uz veselu družinu, bar na trenutak zaboravili zdravstvene probleme.

Mališani su se naročito obradovali prazničnim čestitkama koje su im napravila deca i njihovi vršnjaci, učenici osnovnih škola, koji su čestitke pripremali na časovima likovne kulture zajedno sa svojim nastavnicima, a sa željom da svojim vršnjacima praznike učine veselijim. Ovoj akciji poseban doprinos dali su i Coca-Cola volonteri, koji su ukrasili dečje prostorije u bolnicama u duhu novogodišnjih praznika.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!