Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Ostvarena misija „Coca-Cola“ prazničnog karavana

Tokom „Coca–Cola“ prazničnog karavana, koji je posetio osam gradova u Srbiji, prikupljeno je sedam hiljada čestitki za mališane koji praznike provode u bolnicama širom Srbije.
Praznični duh osetili su stanovnici Beograda, Subotice, Novog Sada, Niša, Kruševca, Kraljeva, Čačka i Kragujevca, a prikupljenim čestitkama ostvarena je ovogodišnja misija karavana – da se lepim željama i porukama nade, ljubavi i pažnje ulepšaju praznici bolesnim mališanima. Veliki broj građana koji se odazvao akciji pokazao je da čaroliju započinjemo svi mi zajedno, a da su Nova godina i praznici pravo vreme darivanja.
Pri poseti svakom gradu, Deda Mraz i polarni medvedići Mrazuljko, Sneguljko, Njuškica, Grudvica i Mrvica su, uz predstavu za najmlađe, doneli prazničnu atmosferu i širili duh radosti i optimizma. Potom je usledio njihov odlazak u bolnicu, gde su dočekani sa radošću najmlađih koji su, uz veselu družinu, bar na trenutak zaboravili zdravstvene probleme.

Mališani su se naročito obradovali prazničnim čestitkama koje su im napravila deca i njihovi vršnjaci, učenici osnovnih škola, koji su čestitke pripremali na časovima likovne kulture zajedno sa svojim nastavnicima, a sa željom da svojim vršnjacima praznike učine veselijim. Ovoj akciji poseban doprinos dali su i Coca-Cola volonteri, koji su ukrasili dečje prostorije u bolnicama u duhu novogodišnjih praznika.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!