today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Opel predstavio novog brend ambasadora

Kompanija Opel predstavila je juče na konferenciji za novinare novog ambasadora svog brenda za 2012. godinu – Bajagu i instruktore. Ovo je jedan od najvećih marketinških poduhvata koje je Opel preuzeo u Srbiji, saopštila je ova kompanija.
Bajaga, jedan od naših najvoljenijih muzičara, biće zaštitno lice i zaštitni glas svih Opelovih kampanja u ovoj godini, i to ne samo u Srbiji već i u Crnoj Gori i Makedoniji. Pevač je za potrebe ove saradnje prilagodio svoj veliki hit „Godine prolaze“ tako da pesma proslavlja Opelove kvalitete poput vrhunskog dizajna, visokog kvaliteta i dugovečnosti, a novinari su imali ekskluzivnu priliku da premijerno na konferenciji čuju novu Opelovu himnu.
Novinarima se na konferenciji obratio i gospodin Ivan Kekić, generalni direktor Opela, koji je Bajagi i Instruktorima poželeo dobrodošlicu u Opel porodicu. Novinari su imali priliku i da vide Opel Vivaro, novo oficijelno vozilo Bajage i Instruktora.
Inovativne tehnologije, vrhunska funkcionalnost, ekonomičnost i udobnost čine Opel Vivara idealnim saputnikom Bajage i Instruktora na njihovim turnejama i nastupima.Tradicija, pouzdanost, vrhunski kvalitet i sigurnost, kao glavne odlike ne samo Opelovih automobila, već i čitave kompanije, predstavljaju Opel kao savršenog partnera i najavljuju dugu i uspešnu saradnju, navodi se u saopštenju Opel-a.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!