Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Opel podstiče kreativnost i nagrađuje

Kompanija Opel do sada je organizovala brojne akcije, atraktivne ponude i specijalne popuste, sve u cilju postizanja maksimalne satisfakcije svojih kupaca i približavanja brenda svim ljubiteljima. Opel nastavlja ovaj trend, ovaj put kroz organizovanje nove zabavne igre na svojoj na Facebook fan strani.
Na svojoj Facebook fan stranici, http://www.facebook.com/OpelRS, Opel je organizovao novu zanimljivu igru u kojoj je pozvao sve fanove da snime video za nedavno predstavljenu himnu „Godine prolaze sa Opelom“ koju je komponovao Bajaga, Opelov novi brend ambasador. Snimci moraju da sadrže sledeće elemente: pesmu „Godine prolaze sa Opelom“, Opel automobil ili neki od elemenata brendinga (logo, slika, promo-materijal, i sl). Autoru najkreativnijeg videa koji bude imao najveći broj share-ova Opel poklanja letovanje u Grčkoj za dve osobe, a tu su i vredni utešni pokloni za drugo i treće mesto.
Opel na ovaj način želi da animira svoje verne ljubitelje i da podstakne njihovu maštovitost, talenat i originalnost na kreativan i zabavan način. Prijave za učestvovanje moguće su u vremenskom periodu od 02. aprila do 03. maja (do ponoći), a dobitnici će biti objavljeni najkasnije do 10. maja na zidu Facebook fan strane Opel Srbija.
Sve informacije o pravilima i uslovima igre, dostupne su na adresi: http://www.facebook.com/notes/opel-srbija/opelova-nova-igra-godine-prolaze-sa-opelom/353326454703100.

Izvor: Moto.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!