today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Adidas nezaboravna žurka!

Adidas All Originals Make Moves žurka okupila je sve one koji vole odličan klupski provod i slave originalnost stila i života. Brejk denseri, hip hoperi, ljubitelji hipster kulture, mnogobrojne ličnosti iz javnog života, fudbaleri i košarkaši Crvene Zvezde, i ostali ljubitelji adidas brenda proveli su fantastično veče u “BG Prometu” uz hitove koje su sa miksete slagali DJ Prema i DJ Lou Benny.
Adidas party-ju prisustvovali su Gru, Ajs Nigrutin, članovi grupe VIP (Relja i Ikac), Marko Đurovski, Marko Bulat, Predrag Vasić, Vuk Brajović, Srđan Timarov, Luka Tešanović, Dragana Mićalović, kao i Marina Kotevski i Ana Pendić sa svojim jačim polovinama. Atmosferu su podigli Surviver-ci, koji su takođe došli u velikom broju, Kristina Bekvalac, Martina Vrbos, Vlada Vuksanović, Aleksandra Nakova, Stanija Dobrojević, Milan Gromilić, Ognjen Kajganić i Maja Lena Lopatny.
Kao sportski brend, adidas je ugostio i fudbalere Crvene Zvezde, Duška Tošića, Darka Lazovića, Nikolu Mikića, Luku Milunovića, Marka Vešovića, kao i crveno bele košarkaše, Nemanju Nedovića i Uroša Nikolića.
Adidas je svima koji su želeli obezbedio i nesvakidašnji prevoz do kluba, retro adi-bus u kojem je zabava počela i pre žurke. Za sve prisutne organizovana je i zanimljiva igra, “Lov na ZX 750”. Svi koji su učestvovali u ovom takmičenju dobili su specijalne ključeve, kojima su pokušavali da otvore veliki ZX kofer. Najsrećniji makemover, koji je uspeo da otključa kofer, osvojio je nove ZX patike.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!