today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Održan Samsung Euro Forum 2012

Četvrti po redu Samsung Euro Forum održan je u ponedeljak u Pragu, a novinari iz cele Evrope i Samsung partneri imali su priliku da vide šta je ova kompanija pripremila za 2012.
Prema rečima predsednika Samsunga za Evropu, Seokpila Kima, ova godina biće u znaku osluškivanja potreba korisnika i pomeranja granica u cilju kreiranja što boljeg korisničkog iskustva. Samsung nastavlja svoj put ka poziciji broj jedan u svim kategorijama proizvoda, a ovaj cilj planira da dostigne već naredne godine.
Za 2012. najavljeno je nekoliko važnih inovacija. Popularni Samsung Galaxy Tab dolazi u novoj verziji, sa Androidom 4.0, dual-core procesorom od 1 GHz i sedmoinčnim ekranom rezolucije 1024×600. Unapređenja sa kojima dolazi Samsung Galaxy Tab 2 pre svega se odnose na nove mogućnosti koje pruža Android Ice Cream, kao i na bogatiji i bolji multimedijalni doživljaj koji pruža ovaj uređaj.
U TV/AV segmentu najavljen je najveći tehnološki prodor. Direktor marketinga za TV/AV diviziju u Evropi, Majkl Zoler, predstavio je modele televizora ES7000 i ES8000 koji će se pojaviti u 2012. godini, a koji će imati integrisanu kameru i mikrofon. Ovo će omogućiti korisnicima da upravljaju funkcijama televizora glasom i pokretom, a zahvaljujući opciji automatskog prepoznavanja lica, korisnici će na televizoru moći da kreiraju i svoje naloge.
Na polju računara Samsung postaje sve agresivniji, pa je tako predstavljen i novi ultrabook Serije 9, kojeg odlikuje pozadinsko osvetljenje tastature, debljina od svega 13 mm i, ono što Samsung posebno ističe, 15-oinčni ekran smešten u dimenzije standardne četrnaestice. Sistem se podiže za svega 9,8 sekundi, a baterija može da traje i do 10 sati.
Povezivanje svih ovih uređaja i njihova međusobna komunikacija i kompatibilnost bili su imperativ Samsungovom sektoru za razvoj, pa je na forumu predstavljen i novi servis – AllShare Play, koji omogućava automatsko deljenje sadržaja, ali i pristup sadržajima sa različitih uređaja, ma gde se nalazili.
Opširnije o Samsung forumu i novitetima predstavljenim u Pragu, pročitajte u martovskom izdanju PC Press-a, koje će se na kioscima naći 28. februara.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!