Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Održan Samsung Euro Forum 2012

Četvrti po redu Samsung Euro Forum održan je u ponedeljak u Pragu, a novinari iz cele Evrope i Samsung partneri imali su priliku da vide šta je ova kompanija pripremila za 2012.
Prema rečima predsednika Samsunga za Evropu, Seokpila Kima, ova godina biće u znaku osluškivanja potreba korisnika i pomeranja granica u cilju kreiranja što boljeg korisničkog iskustva. Samsung nastavlja svoj put ka poziciji broj jedan u svim kategorijama proizvoda, a ovaj cilj planira da dostigne već naredne godine.
Za 2012. najavljeno je nekoliko važnih inovacija. Popularni Samsung Galaxy Tab dolazi u novoj verziji, sa Androidom 4.0, dual-core procesorom od 1 GHz i sedmoinčnim ekranom rezolucije 1024×600. Unapređenja sa kojima dolazi Samsung Galaxy Tab 2 pre svega se odnose na nove mogućnosti koje pruža Android Ice Cream, kao i na bogatiji i bolji multimedijalni doživljaj koji pruža ovaj uređaj.
U TV/AV segmentu najavljen je najveći tehnološki prodor. Direktor marketinga za TV/AV diviziju u Evropi, Majkl Zoler, predstavio je modele televizora ES7000 i ES8000 koji će se pojaviti u 2012. godini, a koji će imati integrisanu kameru i mikrofon. Ovo će omogućiti korisnicima da upravljaju funkcijama televizora glasom i pokretom, a zahvaljujući opciji automatskog prepoznavanja lica, korisnici će na televizoru moći da kreiraju i svoje naloge.
Na polju računara Samsung postaje sve agresivniji, pa je tako predstavljen i novi ultrabook Serije 9, kojeg odlikuje pozadinsko osvetljenje tastature, debljina od svega 13 mm i, ono što Samsung posebno ističe, 15-oinčni ekran smešten u dimenzije standardne četrnaestice. Sistem se podiže za svega 9,8 sekundi, a baterija može da traje i do 10 sati.
Povezivanje svih ovih uređaja i njihova međusobna komunikacija i kompatibilnost bili su imperativ Samsungovom sektoru za razvoj, pa je na forumu predstavljen i novi servis – AllShare Play, koji omogućava automatsko deljenje sadržaja, ali i pristup sadržajima sa različitih uređaja, ma gde se nalazili.
Opširnije o Samsung forumu i novitetima predstavljenim u Pragu, pročitajte u martovskom izdanju PC Press-a, koje će se na kioscima naći 28. februara.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!