test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Održan prvi CSR biznis hub u organizaciji Marketing mreže

Prvi CSR biznis hub pod sloganom „Oni to rade drugačije“, u organizaciji Marketing mreže, održan je od 3. do 5. oktobra u Mokrinu. U hub-u učestvovalo je 14 kompanija iz Srbije, koje realizuju najznačajnije CSR projekte na našem tržištu i lideri su kada je u pitanju održivo poslovanje.

Tokom dva dana intenzivnog programa predstavnici kompanija podelili su svoja iskustva na teme – kako individualnim koracima do društvenih promena; kako na najefikasniji način komunicirati CSR projekte; kako nove tehnologije staviti u svrhu CSR-a; kako da zaposleni budu najbolji ambasadori održivosti; ali i kako woke komunikaciju integrisati u strategiju kompanije i kako lokalizovati globalne CSR strategije na najefikasniji način.

Udruženje Eko Hub organizovalo je teambuilding za učesnike biznis hub-a, dok su agencije Ovation BBDO i DNA Communications održale zanimljive prezentacije i predstavile primere dobre prakse. USAID Srbija i Propulsion održali su radionicu na temu Nova pismenost, novo poslovanje – Odgovornost korporativnih građana, ali i predstavili najnovije istraživanje o navikama konzumacije medija u Srbiji.

U okviru CSR biznis hub-a, u saradnji sa dme.video produkcijom, snimanjena su i dva dela edukativnog filma na temu održivog poslovanja, a koji će biti emitovani na festivalu KAKTUS 1. i 2. novembra u hotelu Mona Plaza Beograd.

Kompanije koje su podržale ovogodišnji CSR biznis hub su IKEA Srbija, Delta Holding, Mastercard, Henkel Srbija, Generali osiguranje, Coca-Cola HBC, MARS, A1 Srbija, PepsiCo, OTP banka, Carlsberg Srbija, Visa, Mlekara Šabac. Partneri projekta su USAID Srbija, Propulsion, Ovation BBDO, a zvanična produkcija događaja je dme.video.

Biznis hubovi novi su format Marketing mreže koji će se realizovati i u narednom periodu, na različite teme iz struke.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!