test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Upoznajte urednike vodećih medija u Srbiji!

Ekskluzivna obuka iz oblasti medija i komunikacija(1)_001Business Info Group u saradnji sa portalom Marketing mreža i Društvom Srbije za odnose s javnošću organizuje Ekskluzivnu obuku iz oblasti medija i komunikacija.
Tim poznatih novinara, sa dugogodišnjim iskustvom u domaćim i stranim medijima, održaće vam efikasan trening za dobar nastup u javnosti i otkriti praktične savete kako da napišete dobar tekst. Ovo je odlična prilika da upoznate urednike vodećih medija kojima šaljete svoje informacije i da iz prve ruke saznate na koji način odlučuju šta će objaviti. Sa vama iskustva će podeliti: Zoran Stanojević (RTS), Vesna Damjanić Branković (RTS), Suzana Trninić (B92), Gordana Bulatović (Blic), Slobodan Arežina (TV Vojvodina), Danijela Šegan (Studio B) i Biljana Stepanović (Nova ekonomija).
Za dobar nastup u medijima, potrebno je ovladati veštinama javnog obraćanja. To je najbolja moguća reklama za kompaniju, ako umete da je iskoristite.

Trening obuhvata:

  • TEORIJSKI DEO – kako da se dobro pozicionirate u javnosti i uspostavite dobre kontakte sa medijima, PR strategija, kako urednici biraju teme za objavljivanje, kako da plasirate svoje informacije, šta se i zbog čega ne može objaviti, veza marketinga i vesti;
  • PRAKTIČNI DEO – TV snimanja i simulacija intervjua sa vodećim novinarima i urednicima najvećih srpskih medija, pregled materijala, otklanjanje grešaka.

Čitaocima Marketing mreže obezbeđen je popust od 10%. Detaljnije informacije o programu i predavačima pronađite OVDE i na sajtu Business Info Group.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!