today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Now&10 Talks: Inspiracija koja te vozi

Marketing mreža objavila je danas novu Now&10 Talks epizodu, video format koji smo pokrenuli povodom našeg 10. jubilarnog rođendana. U pitanju je jedinstven video format koji, na dinamičan i televizičan način, obrađuje aktuelne teme iz struke.

Nije redak slučaj da, kada se govori o rebrendiranju, većina ljudi razmišlja samo o najvidljivijim rezultatima tog procesa, kao što su promena logotipa, naziva ili boja određenog brenda. Ipak, činjenica je da proces rebrendiranja podrazumeva mnogo više od toga i ne tiče se samo forme, već i sadržaja koji na njega utiče.

U okviru 15. Now&10 Talks epizode, sa Danijelom Gašparac, stručnjakom za marketinška istraživanja u kabinetu generalnog direktora kompanije Telekom Srbija i vođom projekta za pozicioniranje i rebrendiranje Srbija voza, razgovarali smo o rebrendiranju i transformaciji brenda. Koliko je (re)brendiranje važan, a u isto vreme i neizvestan korak za jedan brend?Zašto je važno da novim dizajnom brendovi idu u korak sa vremenom i tehnologijama? U kojoj meri osveženi vizuelni identitet mora da prati i osvežena komunikacija sa potrošačima? Analizirali smo primere iz prakse, izvlačili zaključke i ponudili rešenja.

#Now10Talks #umrežavanje10 #marketingmreža

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!