Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novo pakovanje Macho sladoleda je za polizati!

REGION – Jedan od najpoznatijih proizvoda iz portfolija kompanije Ledo Plus i Frikom – sladoled MACHO – doživeo je značajan redizajn ambalaže.

Redizajn cele linije Macho sladoleda koju čini sedam različitih proizvoda potpisuje tim agencije Spellcaster: Neven Crljenak, Ines Matulić i Tonči Klarić, a ovaj projekt označava početak saradnje kreativne agencije sa timovima Ledo Plusa i Frikoma u čijim su redovima Lorena Čavužić, Velibor Mudrić, Filip Gujaničić i Sara Premeru. Autor impresivnih ilustracija je Dejan Kralj, a timu saradnika Spellcastera pridružila se i Kitica Kekić. Projekat redizajna Macho linije za jedan od ciljeva ima i neizostavno pomlađivanje ciljne grupe, dok novi dizajn koristi šarene i bogate uzorke u pop-art stilu s ikonografijom lifestyle-a mlađih generacija.

“Sladoled je posebna vrsta proizvoda koji ljudima donosi radost dok instantno budi emocije i sećanje na topla godišnja doba. Macho je jedan od vodećih brendova u regiji, a njegovu sveprisutnu popularnost trebalo je osvežiti tom istom radošću, uz dužno poštovanje prema
samom brendu. Ponekad najlakši način da nekom brendu date novi život jeste da ga jednostavno napravite vedrijim i življim. Sve je dopušteno, samo da nije dosadno.” – dodao je Neven Crljenak iz agencije Spellcaster.

“Macho je jedan od naših najdugovečnijih sladolednih brendova na regionalnom tržištu kojeg smo hteli napraviti još uzbudljivijim te posebno približiti mlađoj generaciji, ali i široj publici, obzirom da je Macho sladoled kojeg vole mnogobrojni potrošači i jedan od retkih brendova sa tako širokom publikom. Spellcaster se više puta dokazao kao kreativni shop koji ima poseban pristup prema mlađoj publici pa smo se zato i odlučili na saradnju s njima, a rezultat je divan projekt na koji smo jako ponosni; projekat temeljem kojeg su Macho sladoledi napokon dobili dizajn i prepoznatljivost koju zaslužuju.” – poručila nam je Lorena Čavužić, Brand Manager, LEDO.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!