Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Novi RaiffeisenOnLine servis za sve klijente

Raiffeisen banka u svojoj ponudi od nedavno ima novo, unapređeno rešenje elektronskog bankarstva – RaiffeisenOnLine. Ova interaktivna aplikacija sa visokim bezbednosnim standardima je nastala kao rezultat naše želje da odgovorimo na sve zahteve i sugestije naših dugogodišnjih korisnika.
Klijenti su sada u mogućnosti da sve svoje potrebe zadovolje besplatno, brzo, jednostavno i bezbedno uz ovaj redizajnirani servis elektronskog bankarstva, koji im je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, na bilo kojoj lokaciji na svetu.
Ono što novi RaiffeisenOnLine čini jednim od naprednijih rešenja na tržištu su brojne funkcionalnosti. Akcenat stavljamo na mogućnost pristupa portalu sa različitih internet pretraživača i operativnih sistema. Zatim, plaćanje računa je omogućeno u samo dva koraka i potpuno je besplatno. Klijenti banke po prvi put mogu svoje prihode i rashode podeliti u odgovarajuće kategorije i u svakom trenutku imati jasniju sliku o svojim troškovima i na bazi toga mogu bolje planirati svoju potrošnju u budućnosti. Potom, tu su i atraktivno video uputstvo u okviru stranice portala koja ujedno sadrži osnovne usluge na jednom mestu, koje naši korisnici najčešće koriste, zatim menjačnica, trgovanje hartijama od vrednosti, aktuelne ponude, a sve uz potpuno nov vizuelni dizajn integrisan sa video i grafičkim prikazima.
Raiffeisen banka će i dalje unapređivati oblast elektronskog bankarstva kroz još naprednije funkcionalnosti, a na bazi iskustva i potreba korisnika nove RaiffeisenOnLine aplikacije, navodi se u saopštenju.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!