Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novi Lideri 29. i 30. oktobra u NBS

Konferencija Novi Lideri održaće se 29. i 30. oktobra u Narodnoj banci Srbije, u Beogradu. Ovaj projekat, realizuje se već sedmu godinu za redom od strane međunarodne studentske organizacije AIESEC. Pokrenut je 2006. godine sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.
Konferencija će okupiti preko 150 mladih delegata iz cele zemlje i istaknute lidere iz našeg društva. Osim govornika iz našeg okruženja, u Narodnoj banci Srbije će se predstaviti i internacionalni predavači i predstavnici kompanija koji će voditi interaktivne radionice. Prošle godine, delegati su imali priliku da čuju liderske priče Ivana Tasovca, Snežane Divac, Duška Vujoševića, Filipa Vukše. Ove godine, svoja iskustva sa novim liderima, podeliće Zorana Arunović, Miloš Milisavljević, Kevin Groen, Gorica Nešović i Dragan Ilić, Sandra Prvulović, Shane Berry, Vibor Cipan.
Uvod u ovaj izvanredan događaj, održan je 13. oktobra, na Lead Up-u u Nišu, Beogradu i Novom Sadu, gde je u diskusiji o liderstvu aktivno učestvovalo oko 250 mladih ljudi. O tome kako mladi u našem društvu vide izazove – kao prilike ili probleme – svoje mišljenje je na društvenim mrežama podelilo više od 300 zainteresovanih za ovu temu. Sjajni govornici i panelisti su motivisali delegate da budu pokretači promena u svom okruženju, ali i da se pridruže svojim vršnjacima na mestu gde se rađa ideja, podstiče inicijativa i pronalazi inspiracija, a to je upravo Konferencija Novih Lidera.

Za više informacija o projektu “Novi Lideri”, kao i za pristup aplikacionim formularima za događaj Lead Up i Konferenciju Novih Lidera, posetite naš sajt www.newleaders.org.rs. Pratite nas na Twitter-u @NoviLideri i Facebook-u www.facebook.com/NewLeadersConference.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!