Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Nove zabrane za duvansku industriju

SVET – Duvanske kompanije mogle bi biti prisiljene da uklone sav branding sa pakovanja cigareta, nakon što je britanska vlada pokrenula konsultacije kako logotipi i boje podstiču ljude da puše. Govoreći za The Times, Andrew Lensley, sekretar zdravstva, pokrenuo je konsultacije na predlog vlade u ponedeljak 16. aprila. Očekuje se da će dokumentom biti rešeno pitanje kako kompanije mogu da koriste tabacco brandning i logotipe. Takođe, Lensley je rekao da atraktivne ambalaže podstiču i nove pušače.
„Ne radimo u partnerstvu sa duvanskim kompanijama jer mi pokušavamo doći do tačke u kojoj oni nemaju poslovanja u ovoj zemlji“, dodao je sekretar zdravstva.
Ovaj potez dolazi nakon zabrane duvanske promocije u Engleskoj, gde cigarete više ne mogu biti izložene u supermarketima. Takođe, zabranjene su i mašine za kupovinu cigareta, a povećali su i prag dobi za kupovinu sa 16 na 18 godina.

Izvor: Media Marketing

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!