today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

NIS: Ne kupujemo CSKA

Naftna industrija Srbije negirala je u sredu da planira kupovinu fudbalskog kluba CSKA iz Sofije. Bugarska agencija Standart njuz pisala je tokom vikenda da Gasprom njeft želi da preko NIS-a dođe do sofijskog kluba.
„Nije razmatrana mogućnost kupovine tog kluba i nisu vođeni pregovori s njihovim rukovodstvom po tom pitanju“, saopštio je NIS povodom informacijama koje su pored bugarskih preneli i ruski mediji. Istaknuto je i da kompanija Gasprom njeft, većinski vlasnik NIS-a, nije vlasnik beogradskog fudbalskog kluba Crvena zvezda. Gasprom njeft je glavni sponzor tog kluba, a ugovor o sponzorstvu je potpisan u julu 2010. godine. Sofijska informativna agencija Standart njuz, pozivajući se na navodno dobro obaveštene neimenovane izvore, objavila je da Gasprom njeft, kćerka-firma ruskog naftnog giganta Gasproma, kupuje višestrukog bugarskog fudbalskog prvaka CSKA iz Sofije, a da će posao biti obavljen preko NIS-a čiji je Gaspromnjeft većinski vlasnik.
U toj agenciji naveli su da za kupovinu bugarskog fudbalskog kluba znaju i Zvezdini rukovodioci, koji su nedavno vodili razgovore o osnivanju Balkanske lige. Po informacijama jednog izvora agencije, pregovori izmedju NIS-a i CSKA počeli su kada su se prošle jeseni vodili razgovori o osnivanju regionalne Balkanske lige, čiji je sponzor trebalo da bude Gasprom. Od te zamisli se nije odmaklo daleko, ali su, po rečima sagovornika Standart njuza, rukovodioci Crvene zvezde, kojoj je Gasprom generalni sponzor, obavili niz razgovora s predsednikom Nadzornog saveta CSKA Dimitrom Borisovim u kojima se razmatralo da NIS kupi bugarski klub.

Izvor: B92

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!