test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

„Nectar“ voćne rakije dobile tri medalje Novosadskog sajma

Na manifestaciji „Izazovi ukusa“ održanoj nedavno na Novosadskom sajmu, komisija za ocenjivanje kvaliteta vina i jakih alkoholnih pića dodelila je prestižna priznanja kompaniji „Nectar“ za kvalitet voćnih rakija. U jakoj konkurenciji od 120 učesnika koji su prijavili 264 uzorka, „Nectar“ voćne rakije osvojile su tri medalje za kvalitet, saopštila je ova kompanija.
„Nectar Dunjevača“ proglašena je za šampiona kvaliteta u grupi voćnih rakija od dunje, dok je „Nectar Kajsijevača“ osvojila zlatnu medalju, a uručena je i ne manje značajna srebrna medalja za kvalitet „Nectar Jabukovače“
„Dobijena priznanja i medalje prema oceni stručne komisije od izuzetnog su značaja za nas i potvrda su kvaliteta „Nectar“ voćnih rakija. U proizvodnji „Nectar“ voćnih rakija, primenjuju se najnovija naučna saznanja kao i najsavremeniji destilacioni uređaji. „Nectar“ voćne rakije su prirodne, napravljene isključivo od zrelih i pažljivo odabranih plodova. Posebna pažnja i poseban akcenat se daje na sam proces fermentacije, koji se odvija u strogo kontrolisanim uslovima kako bi se očuvale voćne arome i dobio kvalitetan proizvod“, rekao je Čeda Praška, generalni direktor kompanije „Nectar“.

Izvor: e-Kapija

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!