„Nectar“ voćne rakije dobile tri medalje Novosadskog sajma

Na manifestaciji „Izazovi ukusa“ održanoj nedavno na Novosadskom sajmu, komisija za ocenjivanje kvaliteta vina i jakih alkoholnih pića dodelila je prestižna priznanja kompaniji „Nectar“ za kvalitet voćnih rakija. U jakoj konkurenciji od 120 učesnika koji su prijavili 264 uzorka, „Nectar“ voćne rakije osvojile su tri medalje za kvalitet, saopštila je ova kompanija.
„Nectar Dunjevača“ proglašena je za šampiona kvaliteta u grupi voćnih rakija od dunje, dok je „Nectar Kajsijevača“ osvojila zlatnu medalju, a uručena je i ne manje značajna srebrna medalja za kvalitet „Nectar Jabukovače“
„Dobijena priznanja i medalje prema oceni stručne komisije od izuzetnog su značaja za nas i potvrda su kvaliteta „Nectar“ voćnih rakija. U proizvodnji „Nectar“ voćnih rakija, primenjuju se najnovija naučna saznanja kao i najsavremeniji destilacioni uređaji. „Nectar“ voćne rakije su prirodne, napravljene isključivo od zrelih i pažljivo odabranih plodova. Posebna pažnja i poseban akcenat se daje na sam proces fermentacije, koji se odvija u strogo kontrolisanim uslovima kako bi se očuvale voćne arome i dobio kvalitetan proizvod“, rekao je Čeda Praška, generalni direktor kompanije „Nectar“.

Izvor: e-Kapija


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari