Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Najveći guru Silicijumske doline prodaje maglu po Beogradu… za DŽ!

DNA Communications i Marketing mreža predstavljaju jednog od najboljih svetskih stručnjaka u oblasti komunikacija, prema oceni američkog nedeljnika Businessweek.

Čovek sa titanijumskom vizit kartom, unikatnim modelom Mek računara, koji je uspeo da nadmudri internet i čiju fotografiju je nemoguće naći, Jonathan Hirshon, prvi put će posetiti Beograd. Ovom prilikom će održati besplatno interaktivno predavanje pod nazivom “Dr Džonatan Hiršon ili Kako sam naučio da se ne plašim krizne komunikacije i zavoleo brend imidž“ u utorak, 29. septembra, u hotelu Envoy od 15 do 17 časova.

Nekadašnji lični savetnik Stiv Džobsa, intervjue za medije daje retko, a ukoliko ih daje sedi u mraku kako bi sakrio lice. Već tri decenije radi kao savetnik za marketing i komunikacije za svetske visokotehnološke kompanije kao što su Apple i Pioneer. Sa svojih dvadeset i pet godina, u zlatno doba Sony korporacije, radio je kao menadžer za odnose za javnošču i portparol ostavši zapamćen kao jedan od najmlađih menadžera u njihovoj istoriji. Jedan je od začetnika Silicijumske doline, gde i danas živi i radi kao rukovodilac jedne od najuvaženijih PR agencija,
Horizon Communications.

Predavanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mesta potrebno je prijaviti se na mail dr.jonathan@dna.rs slanjem imena, prezimena, funkcije i kompanije.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!