today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najskuplja reklama koja se ne vidi

Fudbalski klub Barselona i IT kompanija Intel potpisali su petogodišnji sponzorski ugovor vredan 25 miliona dolara koji podrazumeva reklamu koja se ne vidi stalno.
Barselona je tek nedavno odlučila da proda „oglasni prostor“ na svojim dresovima i da logo Unicefa zameni „Katar ervejzom“, a izgleda da se taj komercijalni potez osladio čelnicima kluba, koji su našli novi način za borbu protiv finansijske krize i „balona“ u evropskom fudbalu.
Čuveni slogan „Intel inside“ biće odštampan na dresovima Katalonaca, ali ne na licu poznate plavo-crvene kombinacije već sa unutrašnje strane tako da će biti vidljiv samo prilikom postizanja golova. Kako su rekli iz Barse, ovim ugovorom se igrači ne obavezuju da na taj način svaki put proslave pogodak.
Ipak, s obzirom na rezulate Barselone i broj golova koji ekipa postiže, Intelov potez verovatno nije loš, a prva prilika da počne isplaćivanje ove neuobičajene investicije je večerašnji meč sa Viljarealom. Takođe, to će biti prilika i da se vidi da li su giganti i njihov novac jači od pravila, jer se zna da se podizanje dresa i slanje bilo kakve poruke na taj način kažnjava žutim kartonom.
Leo Mesi je jednom dobio sudijsku opomenu kada je mami natpisom na majici čestitao rođendan.

Izvor: B92

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!