Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Najlepše želje te vode u Barselonu jer #meniletoje

Najlepše želje Kapri čokolada vam je u proteklom periodu produžila leto, a sada je došlo vreme da vas odvedu na put i to u Barselonu!

Najlepše želje su u saradnji sa kompanijom Frikom pokrenule kreativnu nagradnu aktivaciju na TikTok-u pod nazivom #meniletoje tokom koje ćete svi vi koji ste ljubitelji Najlepše želje Kapri čokolade imati priliku da na kreativan način pokažete da i kada hladno je, vama leto je.

Sve što je potrebno jeste da snimite video u kojem se vidi tranzicija kako zalogajem Najlepše želje Kapri čokolade ili deserta, menjate lokaciju, odevnu kombinaciju ili šminku iz zimske u letnju, te na taj način evocirate najlepše letnje trenutke uz omiljenu čokoladu.

Neophodno je da imate otvoren nalog na TikToku i da pratite Najlepše želje i Frikom, tagujete ih i plasirate video uz #meniletoje.

Pored glavne nagrade – put u Barselonu za dvoje, očekuju vas i druge slatke nagrade.

Ukoliko te zanima još detalja, klikni na link. Nagradna aktivacija traje do 18. februara ne propusti sjajnu priliku da putuješ u Barsu!

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!