test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najlepše želje proslavile 90. rođendan

Kompanija Soko Štark proslavila je pravi jubilej – 90 godina od nastanka svoje prve čokolade. Priča o čuvenoj Štark čokoladi datira od 1922. godine kada je Danijel S. Pesmažu, francuski oficir i povratnik sa Solunskog fronta, u Zemunu osnovao firmu koja se bavila uvozom čokoladnih proizvoda, čija je prva čokolada dobila ime Roda, saopštila je ova komapanija.
Pesmažuovu fabriku kasnije preuzima majstor Franja Vaja, Vrščanin mađarskog porekla, pod čijim vođstvom ona opstaje čak i u vremenima okupacije. Po završetku rata, fabrika je nacionalizovana i nazvana Nada Štark u znak sećanja na ženu narodnog heroja. Proslava je organizovana u New Moment Galeriji Ideja, 24. maja i bila je u znaku Najlepše želje čokolade. Brojni gosti, među kojima su bile i ličnosti iz poslovnog, javnog i kulturnog života, uživali su u mirisu i ukusu prave čokolade. Gosti su imali priliku da vide kratak istorijat razvoja čokolade Najlepše želje od 20-tih godina do danas, ali i da se upoznaju sa procesima pravljenja čokolade predstavljenih u osam slika. Uz odličan muzički bend, na kraju večeri proglašena je i najlepša želja sa Zida najlepših želja na kome su gosti ostavljali svoje želje njihovoj omiljenoj čokoladi.
Pažnja koja je uložena u odabir sirovina i dalji razvoj, potvrđuje se kroz nagrade za kvalitet i tri godine za redom osvojen Šampionski pehar Novosadskog sajma za celokupni čokoladni asortiman. Takođe i šampionske titule za Najlepše želje mlečnu čokoladu i čokoladu sa povećanim sadržajem kakao delova. Pored standardne čokoladne “table” od 100 i 200 grama, dostupna je i u formi čokoladica i mini pakovanja uz mnoštvo novih ukusa. Kako bi krajnji proizvod bio čokolada jedinstvenog ukusa, kompanija Soko Štark konstantno unapređuje i investira u svoje pogone. U poslednjih nekoliko godina ukupno je uloženo preko 4,5 miliona evra u poboljšanje opreme za proizvodnju čokolade i automatizaciju pakovanja, a od momenta integracije u sistem Atlantic Grupe planirana je i dalja modernizaciju i proširenje pogona.

Pogledajte najnoviji oglasni TV spot povodom jubileja:

Izvor: Soko Štark

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!