Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Nagrada za Samsung

Kompanija Samsung Electronics danas je objavila da je njen SMART TV sa RVU klijentom, zajedno sa DIRECTV, osvojio nagradu „Najbolji TV servis za višestruke ekrane“ na Svetskom forumu IP&TV 2012, čime je proglašen za najbolji kućni multimedijalni centar na tržištu.
Samsungovo rešenje za kućnu zabavu u više prostorija – Multi-Room Home Media Solution, sastoji se od modela Samsung 6000 LED/LCD SMART TV sa instaliranom softverskom tehnologijom, „RVU klijenta“, koji omogućava Samsungovom SMART TV-u da direktno prima plaćene TV signale na različitim lokacijama u kući preko kućne mreže (npr. Wi-Fi), čime se eliminiše potreba za dodatnim digitalnim prijemnicima na tim lokacijama. Signali se usmeravaju direktno na Samsung SMART TV sa digitalnog prijemnika plaćenog TV operatera, što obuhvata i partnerski „RVU-server“ softver.
Prvobitno razvijeno tokom 2011. godine u okviru bliske saradnje sa DIRECTV, Samsungovo rešenje za kućnu zabavu u više prostorija omogućava plaćenim TV operaterima da ponude svojim potrošačima servis koji je vrlo jednostavan za korišćenje, a koji pruža prilku za zabavu u većem broju prostorija. Uz to, korisnici više nisu ograničeni na to da gledaju sadržaj samo na svojim televizorima pošto se ova tehnologija takođe može koristiti na Samsungovim smart telefonima i tablet računarima, što nudi pravi doživljaj višestrukih ekrana u okrilju vašeg doma.
„Naše rešenje za kućnu zabavu u više prostorija i na više ekrana je ostvarilo izuzetan uspeh u SAD sa partnerom DIRECTV. Sada sarađujemo sa nekoliko evropskih plaćenih TV operatera kako bismo doneli ovu tehnologiju u Evropu, jer smo uvereni da ona poseduje veliki potencijal da pomogne plaćenim TV operaterima u smanjenju broja pretplatnika koji prelaze kod drugih ponuđača, kao i prilikom smanjenja kapitalnih i operativnih troškova“, dodao je Vasilis Seferidis.
Svetski forum IP&TV predstavlja vodeći evropski događaj u toj industriji, jer se fokusira samo na konektovana IPTV rešenja, pri čemu povezuje emitere i plaćene TV operatere koji deluju sa širokog spektra platformi. Ovogodišnja ceremonija dodeljivanja nagrada održana je u Londonskom filmskom muzeju 21. marta.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!