Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Na usluzi 24 sata 365 dana

Budući da je svakoga dana sve više onih koji prelaze u onlajn sferu, Komercijalna banka prva je u Srbiji uvela novi način komunikacije sa korisnicima usluga. Poznata kao pouzdana domaća banka, sa širokim asortimanom bankarskih usluga i velikim brojem poslovnih jedinica širom Srbije, BIH i Crne Gore, Komercijalna banka pridaje veliku pažnju savremenim oblicima virtualne, onlajn ponude svojih usluga i servisa.
Sektor marketinga, uz podršku Linkmedia agencije za Internet marketing i konsalting, planski razvija postojeću Internet prezentaciju na adresi www.kombank.com. Za nešto manje od sedam godina, Internet prezentacija banke nekoliko puta vizuelno je menjana, prateći korporativne trendove i standarde. Istovremeno, sadržaji prezentacije su prilagođavani novim potrebama klijenata, tehnološkim inovacijama na Internetu i razvojnim potrebama banke. Otvoreni su video kanal banke na YouTube Internet servisu (prva banka u Srbiji), uveden je RSS feed kao kanal trenutnog slanja najnovijih informacija pretplatnicima. Pored fotogalerije, ponuđen je elektronski godišnji kalendar sa vizualima banke, a informacije o Komercijalnoj banci su dostupne na virtuelnom sajmu na adresi www.efair4u.com.
Sadržaji na Internet prezentaciji banke svakodnevno se ažuriraju novim informacijama, ali i novim kategorijama, poput prodaja nepokretnosti. Posetiocima Internet prezentacije banke uz svaki proizvod i servis, nude se dopunske informacije u vidu potrebne dokumentacije i tarife naknada. Takođe, sugerišu im se srodne usluge iz ponude banke. U adresaru mreže filijala, ekspozitura i bankomata Komercijalne banke, aktiviran je servis Google maps, koji pruža informacije i lokacije svih poslovnih jedinica banke.
Komercijalna banka je prva banka u Srbiji, koja je objavila Internet prezentaciju prilagođenu slabovidim i slepim osobama na adresi www.kombank.com/osi. Pojavljivanje Komercijalne banke na Internet servisu Facebook brižljivo je planirano. Na adresi www.facebook.com/kombank ponuđene su informacije sa zvanične Internet prezentacije banke, kao i video sadržaji i foto galerije, koje posetioci mogu da komentarišu. Komercijalna banka je prisutna i na Twitter Internet servisu na adresi http://twitter.com/kombank.
Prva u Srbiji objavila je prezentaciju za mobilne telefone i  uređaje, na adresi m.kombank.com. Imajući u vidu trend prenošenja elektronske komunikacije sa PC računara na SMART mobilne telefone i uređaje, Komercijalna banka obezbediće svoje adekvatno prisustvo i na ovom perspektivnom tržištu, putem namenskih aplikacija za ove uređaje, najavili su u ovoj banci.
Zajedno sa  e-bankingom, veb e-bankingom,veb e-tradingom, SMS i servisom PlatiMo, oni pružaju vanredne mogućnosti komunikacije sa bankom i obavljanje transakcija 24 časa, 365 dana u godini.
Svi opisani elektronski servisi, koje Komercijalna banka koristi, u funkciji su pravovremenog i jasnog informisanja klijenata banke, jeftinijih usluga za komintente, uz potvrđivanje Komercijalne banke kao savremene banke koja prati i primenjuje nove tehnologije.

Autor: Zvonko Šošević

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!