Na usluzi 24 sata 365 dana

Budući da je svakoga dana sve više onih koji prelaze u onlajn sferu, Komercijalna banka prva je u Srbiji uvela novi način komunikacije sa korisnicima usluga. Poznata kao pouzdana domaća banka, sa širokim asortimanom bankarskih usluga i velikim brojem poslovnih jedinica širom Srbije, BIH i Crne Gore, Komercijalna banka pridaje veliku pažnju savremenim oblicima virtualne, onlajn ponude svojih usluga i servisa.
Sektor marketinga, uz podršku Linkmedia agencije za Internet marketing i konsalting, planski razvija postojeću Internet prezentaciju na adresi www.kombank.com. Za nešto manje od sedam godina, Internet prezentacija banke nekoliko puta vizuelno je menjana, prateći korporativne trendove i standarde. Istovremeno, sadržaji prezentacije su prilagođavani novim potrebama klijenata, tehnološkim inovacijama na Internetu i razvojnim potrebama banke. Otvoreni su video kanal banke na YouTube Internet servisu (prva banka u Srbiji), uveden je RSS feed kao kanal trenutnog slanja najnovijih informacija pretplatnicima. Pored fotogalerije, ponuđen je elektronski godišnji kalendar sa vizualima banke, a informacije o Komercijalnoj banci su dostupne na virtuelnom sajmu na adresi www.efair4u.com.
Sadržaji na Internet prezentaciji banke svakodnevno se ažuriraju novim informacijama, ali i novim kategorijama, poput prodaja nepokretnosti. Posetiocima Internet prezentacije banke uz svaki proizvod i servis, nude se dopunske informacije u vidu potrebne dokumentacije i tarife naknada. Takođe, sugerišu im se srodne usluge iz ponude banke. U adresaru mreže filijala, ekspozitura i bankomata Komercijalne banke, aktiviran je servis Google maps, koji pruža informacije i lokacije svih poslovnih jedinica banke.
Komercijalna banka je prva banka u Srbiji, koja je objavila Internet prezentaciju prilagođenu slabovidim i slepim osobama na adresi www.kombank.com/osi. Pojavljivanje Komercijalne banke na Internet servisu Facebook brižljivo je planirano. Na adresi www.facebook.com/kombank ponuđene su informacije sa zvanične Internet prezentacije banke, kao i video sadržaji i foto galerije, koje posetioci mogu da komentarišu. Komercijalna banka je prisutna i na Twitter Internet servisu na adresi http://twitter.com/kombank.
Prva u Srbiji objavila je prezentaciju za mobilne telefone i  uređaje, na adresi m.kombank.com. Imajući u vidu trend prenošenja elektronske komunikacije sa PC računara na SMART mobilne telefone i uređaje, Komercijalna banka obezbediće svoje adekvatno prisustvo i na ovom perspektivnom tržištu, putem namenskih aplikacija za ove uređaje, najavili su u ovoj banci.
Zajedno sa  e-bankingom, veb e-bankingom,veb e-tradingom, SMS i servisom PlatiMo, oni pružaju vanredne mogućnosti komunikacije sa bankom i obavljanje transakcija 24 časa, 365 dana u godini.
Svi opisani elektronski servisi, koje Komercijalna banka koristi, u funkciji su pravovremenog i jasnog informisanja klijenata banke, jeftinijih usluga za komintente, uz potvrđivanje Komercijalne banke kao savremene banke koja prati i primenjuje nove tehnologije.

Autor: Zvonko Šošević


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari