Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

mt:s modernizuje mobilnu mrežu

Mobilna telefonija Srbije modernizovala je mrežu u Vojvodini, što će korisnicima pre svega omogućiti i do deset puta brže surfovanje mobilnim internetom. Unapređenje mrežne infrastrukture nastavlja se na čitavoj teritoriji Srbije, kako bi treća generacija mobilne mreže svuda dostigla maksimum kvaliteta i do sada najveće zabeležene brzine protoka interneta.
Novosađani su tako u subotu imali priliku da u mt:s poslovnici u „Spensu“ isprobaju performanse unapređene mreže, zajedno sa popularnim TV voditeljem Ivanom Ivanovićem, velikim poznavaocem mobilnih „gedžeta“ i poklonikom brzih komunikacija. „Mobilna mreža mt:s sada je tehnički spremna da omogući najveće brzine koje su u ovom trenutku dostupne na mobilnim i tablet uređajima, a to je i do deset puta brži mobilni internet. Ovim unapređenjem postignuto je značajno povećanje performansi i velika efikasnost mreže u Vojvodini, izjavio je Saša Leković, direktor Direkcije za tehniku Telekoma Srbija navodeći da se radi na modernizaciji mreže u čitavoj Srbiji.
Brzine mobilnog interneta u modernizovanoj mt:s mreži prevazilaze čak i ADSL pristup i brzo i bez zastoja omogućavaju učitavanja audio i video klipova visoke rezolucije, preuzimanje aplikacija, upload fotografija i video materijala, kao i obavljanje najsloženijih, „multitasking“ zadataka na mobilnim uređajima. „Ovo je osetno poboljšanje kvaliteta naše usluge, pre svega jer ćemo korisnicima ponuditi najbolje moguće uslove za pristup svim servisima zasnovanim na mobilnosti. Modernizovana mt:s mreža ide u susret budućnosti komunikacija koja počiva na Mobile TV, mobilnim plaćanjima, brzom informisanju i pristupu društvenim mrežama.“, izjavio je Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!