today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

MIS Android aplikacija za prodaju

M&I Systems, Co. Group, kompanija za informatički inženjering i menadžment konsalting, predstavila je MIS Android aplikaciju za sve organizacije koje žele da optimizuju i unaprede svakodnevne aktivnosti u sektoru prodaje.
Kako poručuju iz novosadske kompanije, mobilne aplikacije, društvene mreže, Cloud i velike baze podataka značajno su promenile i nastavljaju da kroje filozofiju i način rada kompanija širom sveta, diktirajući međusobne odnose organizacije sa njenim klijentima, partnerima i zaposlenima. Tradicionalne metode upravljanja podacima i prenosa informacija ne samo da su prevaziđene, već su često rizične i ograničene u smislu kapaciteta.
MIS Android aplikacije za mobilne telefone, tablete i druge savremene uređaje značajno utiču na produktivnost zaposlenih, unapređuju interakciju sa kupcima, a pristup je omogućen samo autorizovanim korisnicima mreže. “Uz aplikacije imate uvid u sva dešavanja u organizaciji: od primedbi kupaca, do rezultata prodaje, i to u realnom vremenu, pa korisnici mogu da odgovore na aktuelne promene i događanja”, objašnjava Dragoljub Prijić, izvršni direktor u kompaniji M&I Systems, Co. Group.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!