Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Microsoft Dynamics CRM – ujedinjenje marketinga i prodaje

Kompanija Microsoft najavila je da će Microsoft Dynamics CRM 2015, kao i ažuriranja za Microsoft Dynamics CRM Online i Microsoft Dynamics Marketing usluge, biti dostupni u četvrtom kvartalu 2014. godine.
Nova ažuriranja znače preokret u načinu na koji prodavci i ljudi iz marketinga sarađuju u pružanju bolje usluge klijentima. Prodavci sada imaju mogućnost da utiču na svoje ciljeve, sa jedinstvenim uvidom u marketinške kalendare i kampanje. Ažuriranja takođe omogućavaju ljudima iz marketinga da efikasnije planiraju i sprovode kampanje i bolje prate njihov uticaj, ojačavajući sinergiju prodajnog procesa. Microsoft Dynamics CRM nastavlja svoju integraciju sa Microsoft aplikacijama namenjenim povećanju produktivnosti.
– Danas, više nego ikada, od izuzetne važnosti je da prodavci i marketing specijalisti tesno sarađuju kako bi što uspešnije angažovali klijente. Firmama su neophodni alati za praćenje komunikacije sa klijentima, od marketinga do prodaje, koji treba da obezbede efikasan način merenja uspešnosti izvršavanja tih aktivnosti – kaže Vladimir Ljubibratić iz kompanije Extreme.
Microsoft Dynamics CRM je dostupan u 52 zemlje, a sa predstojećim izdanjem biće dodato 113 novih tržišta.

Izvor: eKapija

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!