Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Mesto okupljanja i duh tribine…

Povodom našeg 2. rođendana, čestitke stižu od kolega i saradnika iz celog regiona, ali i Evrope. Danas o portalu Marketing mreža govori Olivera Ristić, analtičar medijskih objava u agenciji Real Time Clipping.

„Marketing mreža za mene nije samo portal koji najbrže informiše o aktuelnim temama iz marketing, oglašivačke, medijske i PR industrije. Marketing mreža predstavlja mesto okupljanja. Nosi duh tribina. Svojevrsna je radionica. Nije li to nesvakidašnje? Svojim objavama sugeriše čitaocima da ne posustaju u radoznalosti i da nema prestanka učenju! Tu je da nam zagolica maštu novim istraživanjima koja stižu iz sveta, regiona, da istakne uspešne primere, ohrabri pojedince koji se trude da očuvaju ugled struke kojom se bave. Posebno me je fascinirala prisutnost i aktivnost portala na društvenim mrežama i saradnja koju uspostavlja sa kvalitetnim portalima, tematski bliskim iz regiona. Marketing mreža uspešno komunicira sa izazovima 21. veka i pravi iskorak, te verujem da će nas u budućnosti itekako držati budnima i voljnima da gradimo zajedno prave vrednosti.“

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!