today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Mercedes-Benz ponovo na prvom mestu po prodaji luksuznih vozila u Srbiji

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora već je četvrtu godinu za redom na prvom mestu po prodaji luksuznih vozila u Srbiji. Sa ukupno je prodatih 698 vozila u 2011. godini, udeo na tržistu Mercedes-Benz vozila u premijum segmentu iznosi 38,6 procenata.
Novi modeli koje je kompanija plasirala u protekloj godini, poput nove CLS-Klase, M-Klase, B-Klase i nove generacije C-Klase pokazali su da su izuzetno atraktivni na domaćem tržistu pre svega po inovacijama, kvalitetu i novom dizajnu koji je privukao preko 190 klijenata.
Mercedes-Benz, na globalnom nivou u toku 2011. godine, ostvario je najbolje rezultate u prodaji ikada. U ostvarenju ambicioznih prodajnih planova u ovoj godini predstavljanje potpuno nove A-Klase bi trebalo da ima značajnu ulogu. Od nje kompanija očekuje da će biti posebno interesantna za mlađu populaciju zbog revolucionarnog dizajna.
Početkom ove godine SL slavi 60-tu godišnjicu kada će biti i njegovo predstavljanje u Evropi, a odmah potom i u Srbiji. Sa veoma uspešnom prodajom nove M-Klase, Mercedes-Benz u ovoj godini donosi jos nekoliko noviteta u SUV segmentu predstavljanjem nove GL-Klase, nove generacije GLK-Klase i legendarne, vanvremenske G-Klase.

Izvor: Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!